Endava la 1 an de activitate în Brașov: Creștere organică și Susținerea comunității locale de IT

Print Friendly, PDF & Email

Endava, una dintre cele mai importante companii de software din România, cu venituri globale de 85,9 milioane de lire sterline în trimestrul II al anului fiscal 2020, aniversează primul an de activitate în centrul din Brașov. În această perioadă, Endava Brașov a înregistrat o creștere organică a echipei de specialiști tech și a investit în dezvoltarea parteneriatelor cu comunitatea locală de IT.

În doar un an de activitate pe piața din Brașov, Endava a reușit să formeze o echipă solidă de profesioniști IT, alături de care a înregistrat o dezvoltare sănătoasă. Ne bucurăm să putem contribui eficient la succesul clienților noștri, prin soluțiile oferite, și, totodată, să dezvoltăm comunitatea locală de software prin diversele programe realizate intern sau inițiativele externe în care ne-am implicat. Ne propunem să creăm în continuare experiențe de succes angajaților noștri, să livrăm plus valoare clienților și expertiză comunității din care facem parte – Alin Grama, Delivery Unit Manager Endava Brașov

Silviu Petricescu, mentor startup-uri la Oxford University: Ideal ar fi ca schimbarea să se producă atunci când ai succes

Endava investește în dezvoltarea comunității tech din Brașov

Endava își propune să susțină membrii comunității software din orașele în care activează încă din primii ani de facultate și până la construirea unor cariere internaționale de succes. În decursul primului an de activitate în Brașov, Endava a implementat și s-a alăturat mai multor proiecte menite să contribuie la dezvoltarea comunității IT de sub Tâmpa. Unul dintre acestea este parteneriatul stabilit cu Universitatea Transilvania din Brașov, al cărei obiectiv este construirea unei perspective atractive pentru studenți raportată la piața software.

De asemenea, compania sprijină inițiativele Asociației Agile Hub de a oferi specialiștilor IT din Brașov educație gratuită. Astfel, Endava s-a implicat în susținerea primului curs de Frontend Development organizat de Agile Hub și a fost totodată și partener al conferinței Peak IT.

Conferința proprie Endava Tech Flow este un alt exemplu în acest sens, un program prin care Endava a prezentat gratuit comunității tech din Brașov răspunsuri și idei inovatoare despre tehnologiile momentului, prin intermediul unor specialiști cu o vastă experiență în domeniu.

Nu in ultimul rând, un alt program destinat specialiștilor IT din Brașov este Endava Tech Talks, o serie de evenimente online care au loc la nivel regional – România, Bulgaria, Macedonia și Serbia – concepute ca o conversație pe subiecte de interes din domeniul tehnologiei.

Creșterea abilităților specialiștilor Endava Brașov, un obiectiv strategic

Conform culturii organizaționale, Endava pune la dispoziția angajaților săi un cadru propice dezvoltării, oferindu-le posibilitatea de a crește profesional și de a se bucura de o carieră plină de provocări și satisfacții.

Astfel, angajații Endava Brașov au beneficiat, la rândul lor, de programe ample de dezvoltare, ce cuprind atât oportunități de învățare – traininguri tehnice, soft skills – cât și mentorat din partea specialiștilor din companie – career coaching.

Mai mult, specialiștii Endava Brașov colaborează îndeaproape cu echipe din toate celelalte centre de livrare Endava din România, cât și cu cele din Europa, America de Nord sau America Latină, pentru a construi și livra cele mai inovative tehnologii.

Agile și Digital, principalele tehnologii utilizate de echipa Endava Brașov

Endava oferă clienților săi servicii de transformare la nivel organizațional, concentrate pe Agile și Digital. Astfel, folosind automatizarea în cadrul proceselor agile – testare, integrare și implementare continuă – precum și automatizarea proceselor operaționale folosind diverse instrumente și platforme, echipa Endava Brașov a contribuit la accelerarea capacității de inovare a clienților companiei, atât în piețele lor, cât și în cadrul propriilor organizații.

Rareș Toma, roombuddy.co: Proprietarii de locuințe își vor putea promova anunțurile de închiriere pe platformăUrmărește-ne și pe Google NEWS