ENDAVA România, locul 2 în Topul Național al Firmelor

Print Friendly, PDF & Email

Endava, cu 7 centre de dezvoltare în România, se clasează pe locul 2 în Topul National al Firmelor (TNF), realizat de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), la categoria Cercetare, Dezvoltare și High-Tech. Premiul a fost înmânat reprezentantului Endava, Adrian Roman, în cadrul Galei „Topul National al Firmelor”, ediția a XXVI-a, care a avut loc joi, 7 noiembrie, la Romexpo.

Endava, companie publică de servicii IT, cu peste 19 ani de experienţă, s-a clasat pe locul 2 în Topul Național al Firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în Domeniul Cercetare, Dezvoltare și High Tech, Grupa: Activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client) la categoria Întreprinderi Foarte Mari.

CITEȘTE ȘI Endava, cu operațiuni și în România, și-a dublat capitalizarea la 1 an de la listarea pe NYSE – $2.07 mld

Barometru al performanței în afaceri, Topul Național al Firmelor premiază cele mai performante companii din România, din sectoare de activitate precum: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

Clasamentul TNF 2019 este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Ierarhia TNF este construită pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.

Ne bucurăm de locul în acest clasament și suntem recunoscători în primul rând colegilor noștri, fără efortul cărora nu am fi reușit să avem evoluția din ultimii ani. Cultura Endava are la bază oamenii și dezvoltarea lor continuă. Nu doar că ne bazăm pe dorința fiecăruia de a atinge excelența tehnică, susținându-i prin programele noastre interne pe care le implementăm la nivel local și global, ci suntem convinși că de asta depinde succesul clienților noștri și implicit și al companiei per total – Adrian Roman, Administrator Endava România, cu ocazia evenimentului

În iunie 2019, compania a anunțat deschiderea a două noi birouri la Timișoara și Brașov. Odată cu acestea, compania a ajuns la 7 centre de dezvoltare software în România, după cele din Cluj-Napoca, Iași, București, Pitești și Târgu-Mureș.Urmărește-ne și pe Google NEWS