Agenția Marketiu lansează EMI – European Marketing Institute – hub pentru marketing de calitate, inovare și networking

Agenția românească independentă de digital marketing Marketiu anunță lansarea European Marketing Institute, “cel mai cuprinzător ecosistem de marketing dedicat profesioniștilor în domeniu din Europa”. Conform reprezentanților companiei, până la sfârșitul anului 2023 vor fi primite peste 1000 de aplicații pentru a deveni membru de la profesioniști în domeniu mai ales din Europa Centrală și de Est, iar în primii trei ani creșterea este previzionată la cel puțin 5000 membri verificați și validați.

European Marketing Institute

În România, potrivit agenției Marketiu care citează experți din domeniu, activează aproximativ 40.000 de profesioniști în sectorul de Advertising & Market Research în 2015, număr care este în continuă creștere, odată cu ascensiunea pieței de Digital.

Prin European Marketing Institute ne dorim să alimentăm curiozitatea, propagarea de informații noi relevante, relațiile între marketerii din Europa, dar și adoptarea inovațiilor mai rapid și mai departe decât pe plan local. Totodată, prin acest ecosistem și impactul pozitiv pe care cred că îl va avea în următorii 3-5 ani, am încredere că vom putea să aducem România pe hartă ca un centru – un hub – pentru marketing de calitate, inovare și networking – Andrei Tiu, CEO, Marketiu

Alături de Marketiu, DigiCon Marketing Innovation Conference și The European Marketing Institute, platforma de e-learning dedicată marketerilor The Marketing Uni este anunțată ca partener oficial ce va susține și livra către nevoia de training atât individual, cât și organizațional în ceea ce privește marketingul digital și strategiile de ultimă oră din piață.

Conform reprezentanților Marketiu, membrii ecosistemului vor avea acces la multiple resurse gratuite, printre care și conținutul podcastului The Marketing Innovation Show unde aceștia pot aplica inclusiv pentru a fi prezenți în cadrul episoadelor din cadrul noilor sezoane.