Eveniment online de training în imobiliare

Remax organizează mâine, 29 aprilie, un eveniment online de training în imobiliare dedicat atât agenților imobiliari, proprietarilor de agenții, dezvoltatorilor, precum și tuturor persoanelor interesate de aprofundarea cunoștințelor în domeniul imobiliar.

Web Master Event by Remax va reuni 6 speakeri, specialiști în domeniul imobiliar pe plan local și internațional: Walter Schneider – Fondator Remax Europe si Remax Canada, Joanna Koltan, Broker/Owner de top din Portugalia, Travis Robertson – CEO and Fondator Robertson Coaching International, Natasha Gluzman – Business Consultant & Trainer RE/MAX Israel, Michael Polzler – CEO Remax Europe și George Buhnici, jurnalist cu o experiență de peste 20 de ani și fondator al platformei de succes casebune.ro, axat pe construcții, smart living și sustenabilitate.

CITEȘTE ȘI Floria.ro recrutează florării de stradă în rețeaua națională de parteneri

50 de francize Remax pe plan local

În România, Remax este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize și peste 500 de membri. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, Remax este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, Remax este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 25.000 de agenți, continuând să se extindă.