Firma clujeană ACCESA joint-venture cu germanii de la Ratiodata

Print Friendly, PDF & Email

Noua companie Ratiodata Accesa Romania SRL (RARo) combină experiența Ratiodata în numeroase industrii, cu expertiza Accesa în dezvoltarea de software și oferă perspective de creștere pe termen lung, accelerând evoluția clienților chiar și în cadrul unor industrii extrem de reglementate: asigurări, servicii financiare, medicală, telecomunicații – se arată într-un comunicat de presă remis Digital Business.

Ieri am anunțat o altă fuziune, tot în Cluj și tot în IT: iQuest fuzionează cu Nagarro, ambele companii făcând parte din același grup german Allgeier.

RARo va avea sediul în Cluj-Napoca și centru de date în Frankfurt, Germania. Prin intermediul serviciilor strategice de consultanță, dezvoltare, integrare și suport 24/7 pentru programele oferite și a aplicațiilor precum Java, .NET și SAP, programatorii și experții în operațiuni au oportunitatea de a răspunde provocărilor asociate proiectării, dezvoltării și operării de soluții tehnologice personalizate pentru companii, aliniate la cele mai înalte standarde de securitate și stabilitate, se arată în același comunicat de presă.

Mihai Matei, ANIS: O dată la patru ani, România abandonează 400.000 de elevi

Directorii Generali ai noii companii sunt Martin Greiwe, Iulian Iuga, Klemens Baumgärtel și dr. Michael Stanka. În 2019, grupul IT Accesa a avut o cifră de afaceri cumulată de peste 32 de milioane de euro, un avans de 12% față de 2018. Ratiodata a fost fondată în1972, are peste 1300 de angajați în 14 locații din întreaga lume și a generat în 2019 vânzări de aprox. 330 de milioane de euro.



Urmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “Firma clujeană ACCESA joint-venture cu germanii de la Ratiodata”

Comments are closed.