FlorideLux.ro estimează vânzări de aprox. 60.000 euro de Valentine’s Day

Print Friendly, PDF & Email

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, a lansat o nouă colecție dedicată Valentine`s Day și estimează vânzări de aprox. 60.000 de euro, în creștere cu 15% comparativ cu anul trecut.

Conform reprezentanților companiei, investiția în noua colecție se ridică la 25.000 euro, constând atât în realizarea acesteia din punct de vedere creativ, tehnic, fotografic, dar și a aprovizionării cu produse specifice acestei perioade. În cadrul noii colecții de Valentine`s Day, clienții FlorideLux vor putea regăsi în oferta retailerului produse precum: cutii cu trandafiri, cupole cu trandafiri criogenați sau cufere pline cu trandafiri.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare comandă Floria.ro în 2020: 1.001 trandafiri. De unde s-au făcut cele mai multe comenzi

Potrivit companiei, prețul mediu al unui aranjament floral din colecția dedicată Valentine`s Day va fi de circa 250 lei. FlorideLux estimează că cele mai solicitate produse din colecție vor fi buchetele de trandafiri roșii, cutiile și cupolele care conțin trandafiri, precum și noile cufere cu flori special create pentru această zi.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS