Gartner poziționează Atos pe locul 3 în topul soluțiilor de Managed Security Services

Atos, cu operațiuni și în România, ocupă poziția a treia în raportul Gartner Managed Security Services (MSS) la nivel mondial, după veniturile din cota de piață aferente anului 2018.

Managed Security Services sunt servicii de securitate cibernetică pe care companiile le externalizează către furnizori. Atos este, conform raportului Gartner, al treilea cel mai mare furnizor de astfel de servicii din lume.

Cu o echipă globală de peste 5.000 de specialiști în securitate cibernetică și o rețea mondială de 14 centre SOC (Security Operation Centers), care operează 24 de ore din 24, Atos oferă soluții de securitate end-to-end. Atos integrează cele mai bune tehnologii și oferă un portofoliu complet de produse și soluții avansate de securitate, pentru a ajuta clienții să transforme riscul în valoarea de business.

Atos lansează o nouă soluție care promite o securitate absolută pentru accesul în cloud

Securitatea cibernetică este crucială pentru spațiul digital, permițând companiilor, guvernelor și cetățenilor să evolueze cu încredere. Suntem mândri că suntem recunoscuți ca lideri mondiali în acest clasament. Pe de o parte, această recunoaștere ne consolidează poziția de lider european în domeniul securității informatice, iar pe de altă parte, demonstrează progresul Atos pe piața americană. Poziționarea Atos în raportul Gartner reflectă expertiza echipei noastre de peste 5.000 de specialiști din întreaga lume și angajamentul nostru continuu de a ne proteja clienții – Thierry Breton, Președinte și CEO Atos

Cele mai recente proiecte Atos

Clienții se bazează pe tehnologiile Atos pentru a-și spori securitatea cibernetică. În 2018, Atos a câștigat numeroase contracte și a încheiat parteneriate cu diverse organizații, precum: protejarea instituțiilor cheie din UE, un parteneriat important în industria cybersecurity cu NATO și o înțelegere cu statul Virginia, SUA, pentru a proteja infrastructura tehnologică cu soluțiile Atos de securitate digitală de ultimă generație. În plus, Atos a realizat investiții semnificative pentru a-și ajuta clienții să își respecte obligațiile de reglementare privind protecția datelor.

Securitatea cibernetică este, de asemenea, în centrul parteneriatului dintre Atos și Google Cloud. De curând, Atos a fost selectată de Veolia, lider global în utilități, pentru a dezvolta un spațiu cibernetic sigur în cloud, utilizând suita de soluții colaborative Google Cloud G Suite.

Angajamentul Atos pentru o lume mai sigură este respectat și prin implicarea companiei în inițiative globale de securitate cibernetică precum The Charter of Trust, care numără 19 dintre cele mai importante organizații din mediul public și privat, la nivel mondial.