Retailerul de fashion GRID investește 130.000 euro într-o nouă locație în Ploiești

Print Friendly, PDF & Email

Retailerul de fashion GRID, companie cu capital 100% românesc, a deschis cel de-al 11-lea magazin al rețelei în Ploiești Shopping City după o investiție de 130.000 de euro. Noul Magazin are o suprafață de 64 de metri pătrați și cuprinde o gamă variată de produse vestimentare streetwear, cât și pantofi sport, se arată într-un comunicat transmis de companie.

CITEȘTE ȘI: dEpurtat.ro: afaceri de 4,2 mil euro în 2020

Firma este deținută de antreprenorii români Nicolae Popa şi Bogdan Nania, iar în 2019 (datele pentru 2020 nu sunt încă disponibile pe portalul Ministerului de Finanțe ) a generat o cifră de afaceri de 39 milioane lei și un profit net de 2 milioane lei. La finalul anului 2019, GRID avea, de asemenea, 114 angajați.

Cu toate că economia a fost zguduită de această pandemie, am reușit să ne reechilibrăm planurile de expansiune și să continuăm să ne extindem cu noi magazine. Anul acesta ne propunem să inaugurăm cel puțin alte 3 magazine situate în locații cheie ale României – Nicolae Popa, co-owner GRID

Nicolae Popa şi Bogdan Nania mai dețin și Various Brands, rețea de magazine cu același profil, care în 2019 a generat o cifră de afaceri de 34 milioane lei, un profit net de 1.4 milioane lei și a avut 91 de angajați.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS