Grupul City Grill a încasat până acum 1 mil lei din biletele pentru petrecerile de Revelion

Print Friendly, PDF & Email

Petrecerile de Revelion care se vor organiza în 6 dintre cele 18 restaurante operate de Grupul City Grill în București, totalizând peste 2.100 de locuri, au generat pâna acum aproape 1 milion de lei. Prețurile pentru petrecerile de Revelion sunt situate între 429 și 580 de lei, iar toți cei care au rezervat locurile până în 15 noiembrie (aproape 90%) au beneficiat de un discount de 10%.

Peste 35% dintre clienții care au rezervat anul acesta locuri pentru petrecerea de Revelion sunt clienți care au ales și anul trecut restaurantele din Grupul City Grill.

Caru’ cu Bere și Restaurantul Pescăruș sunt primele din Grupul City Grill care au închis înscrierile pentru petrecerea de Revelion, încă din luna noiembrie. Până la mijlocul lunii decembrie s-au epuizat și locurile rămase la Trattoria Buongiorno Lido și Victoriei, Becker Brau și Hanu’ lui Manuc, astfel încât grupul încheie al 13-lea an sold out pentru petrecerea de Revelion.

Anul acesta am închis rezervările de Revelion chiar mai devreme față de anul trecut, înregistrând un nou record. Cel mai căutat a fost și anul acesta Caru’ cu Bere, cu a 13-a ediție a Balului Vienez, urmat însă îndeaproape de Pescăruș, unde petrecerea este una retro. Tematica este importantă pentru cei ce aleg să petreacă Revelionul la restaurant, astfel încât dacă în unele locații încercăm să surprindem, în altele păstrăm tradiția, pentru că este importantă pentru clienți. De altfel, nivelul serviciilor este mai important ca oricând la petrecerea dintre ani, astfel că am mobilizat o echipă de peste 500 persoane care se asigură că totul este perfect la petrecere – Daniel Mischie, CEO City Grill

CITEȘTE ȘI Grupul City Grill raportează afaceri de 90 mil lei în S1/2019

Tematica este cea care influențează clienții să aleagă o destinație anume pentru petrecerea dintre ani, chiar dacă, în mod obișnuit, frecventează alt restaurant al Grupului. De asemenea, există clienți care nu-și doresc o noapte festivă, însă ar dori să marcheze totuși trecerea dintre ani alături de cei dragi. Din acest motiv, restaurantele City Grill Covaci și  Buongiorno Covaci rămân deschise și pe 31 decembrie, fără a găzdui însă o petrecere tematică.

Și în anii trecuți am avut clienți care și-au dorit o ieșire mai specială, nu neapărat o petrecere care să dureze întreaga noapte. Pentru cele două restaurante din Centrul Vechi păstrăm meniul a la carte, însă promitem o atmosferă festivă. Ca și în anii anteriori, ne așteptăm la un grad de ocupare de aproape 100% după ora 21.00, mai ales că restaurantele sunt centrale, accesibile, în zone frecventate de turiști și recunoscute de publicul local drept destinații pentru mâncare delicioasă și atmosferă, a mai precizat Daniel Mischie.

Pentru o astfel de ieșire, clienții cheltuie în medie între 200 și 300 de lei, aproximativ dublu față de o notă de plată obișnuită. Diferența vine din faptul că durata petrecută la restaurant este mai mare – de până la trei ori mai mult față de o cină obișnuită -, iar clienții aleg să comande din meniul a la carte preparate mai sofisticate, dar și vinuri sau băuturi alese.

Pentru cei care doresc să continue petrecerea pe 1 ianuarie, în prima zi din 2020 vor fi deschise restaurantele City Grill Covaci, City Grill Primăverii, Caru’ cu Bere, Buongiorno Covaci, Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare, Hanu’ lui Manuc.Urmărește-ne și pe Google NEWS