Grupul City Grill începe anul în forță: venituri de 7.5 milioane de euro în T1 și o berărie nouă

Print Friendly, PDF & Email

Rezultatele financiare pentru primele trei luni ale grupului City Grill, care operează șapte branduri în România, au înregistrat o creștere cu 20 de procente comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la o valoare de 7.5 milioane de euro. Evoluția pozitivă s-a datorat, conform reprezentanților companiei, unui număr mai mare de clienți în primul trimestru al 2019 și atragerii unui noi segment de consumatori. Cu 1350 de angajați în cele 18 locații din București, grupul City Grill, fondat în 2004, este unul dintre cei mai importanți angajatori din industria Horeca.

Becker Brau, operată de Hanu’ Berarilor, se redeschide pe 1 mai

Grupul City Grill redeschide pe 1 mai fosta berărie artizanală Becker Brau în zona Rahova –Uranus. Investiția totală s-a ridicat la peste 500.000 de euro și face parte din planul de extindere cu restaurante în clădiri de prestigiu pentru care compania a pus deoparte 3.5 milioane de euro pentru anul în curs.

Restaurantul Becker Brau este situat pe Calea Rahovei nr. 157, în incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. În 1996, Becker Brau, deschisă de Christian Becker, devenea prima și singura berărie cu bere craft din București. Noua locație va funcționa începând din 1 mai cu o echipă de 100 persoane și poate găzdui până la 500 de oaspeți, în interior și pe terasă. Urmărește-ne și pe Google NEWS