HABAU România, prima companie din regiune care implementează noua soluție RISE with SAP

Print Friendly, PDF & Email

Nemții de la SAP anunță încheierea unui parteneriat cu HABAU România, furnizor pentru industria de petrol și gaze, pentru adoptarea pachetului RISE with SAP. HABAU va beneficia astfel de un sistem IT integrat și solid, prin care își va spori eficiența proceselor, capacitatea de raportare și își va asigura conformitatea legală. Implementarea va fi realizată de Architected Business Solutions, parte a grupului TotalSoft.

În strategia pe termen mediu și lung avem în vedere diversificarea activității prin realizarea de lucrări civile, drumuri și lucrări de mediu. În vederea realizării obiectivului și a gestionării activității într-un mod cât mai eficient am căutat o soluție ERP flexibilă și modernă și am ales SAP S/4HANA Private Cloud – Karl Leidenfrost, CEO Habau S.R.L.

HABAU S.R.L. este o companie austriacă, prezentă în România începând cu anul 2000. Compania execută lucrări de instalații și montaj de conducte pentru distribuție și transport gaz, produse petroliere, stații de comprimare, lucrări de proiectare și supervizare. Printre cei mai importanți clienți se numără OMV Petrom, Transgaz și Romgaz.

CITEȘTE ȘI Bulgaria și-a cumpărat un supercomputer Atos cu 11.5 mil euro

Suntem mândri să facem parte din echipa care va implementa, în premieră, proiectul RISE with SAP într-o companie românească – Ramona Petre, SAP Team Lead în cadul Architected Business Solutions

Odată cu integrarea pachetului RISE with SAP, care include soluția SAP S/4HANA Private Cloud, compania va beneficia de reziliență crescută și agilitate sporită în adaptarea la o piață aflată în continuă schimbare. HABAU România  va putea avea un focus mai mare pe procesele core business și operațiuni si își va simplifica arhitectura IT, având un singur furnizor responsabil cu licența ERP, infrastructură hiper-scalabilă și servicii de administrare. Noua soluție va reduce TCO (Total Cost of Ownership) comparativ cu un sistem tradițional implementat on-premise.

HABAU S.R.L. este lider în domeniu, astfel că adoptarea celor mai noi tehnologii va ajuta compania nu doar să-și consolideze poziția, dar și să inoveze pentru a se adapta rapid la schimbările din piață. Prin simplificarea activităților de zi cu zi ale angajaților și furnizarea de experiențe excelente clienților, soluțiile SAP își propun să crească loialitatea față de brand, care se traduce prin creșterea rezultatelor financiare la nivel de business. În drumul lor spre transformare digitală, SAP reprezintă un real partener și un sprijin pentru companiile viitorului – Josephin Galla, Managing Director SAP South East Europe

RISE with SAP este cea mai nouă ofertă SAP care urmărește să accelereze transformarea holistică a clienților în întreprinderi inteligente, oferind in toate etapele transformării digitale un mod complet nou de reproiectare a proceselor pentru rezultate mai bune ale afacerii. Oferit pe bază de abonament, RISE with SAP integrează SLA, partea operațională și asistență. Abordarea holistică va ajuta companiile să își transforme cu adevărat afacerea, mergând dincolo de o migrare tehnică către cloud pentru a permite o transformare continuă.

În urma implementării soluțiilor SAP, angajații HABAU România vor beneficia de capacități mai bune de gestionare a proiectelor și contractelor, având o sursă consolidată și viabilă pentru obținerea informațiilor de care au nevoie, se arată în comunicatul de presă. Astfel, tranzacțiile pot fi făcute mai rapid și mai precis, toate etapele de implementare a unui contract pot fi gestionate cu ușurință, inclusiv modificări contractuale fără a afecta satisfactia clienților. Compania va avea, de asemenea, capacități sporite de raportare, planificare și prognoză, precum și o imagine mai clară a muncii angajaților, prin vizibilitatea volumului de muncă, productivității și eficienței.

În același timp, clienții HABAU România vor beneficia de multiple avantaje consolidate. Aceștia pot primi răspunsuri mai rapide la solicitări, fie pentru oferte ori pentru cereri de modificare în proiectele existente, superioare la nivel de detalii, precizie și planificare predictibilă.

Compania își va optimiza, de asemenea, lanțul de aprovizionare, de la achizitie până la furnizarea de servicii, ceea ce se traduce și într-un client service și mai bun. Nu în cele din urmă, aceștia se pot bucura de un grad crescut de încredere la nivel de management al contractelor și furnizare a serviciilor, datorită raportării exacte, analizelor detaliate și în timp util, precum și a îmbunătățirii schimbului general de informații de care va dispune HABAU România.Urmărește-ne și pe Google NEWS