FOTO – Cum arată noul hotel Courtyard by Marriott, o investiție de 22.5 mil euro

Print Friendly, PDF & Email

Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel Marriott din România sub brandul Courtyard. Noul Courtyard Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele situat pe Bdul Dimitrie Pompeiu 2A. Prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 70 de euro.

Apex a deschis în vară și primul hotel dintr-un aeroport în România. Courtyard este primul hotel din cele trei unități ce urmează a fi deschise sub brandul Marriott în următorul an, în România. Construcția hotelului a durat 3 ani, inclusiv partea de proiectare, iar investiția s-a ridicat la aproape 22.5 milioane de euro.

CITEȘTE ȘI Saint-Gobain a mai investit 20 mil euro în fabrica de sticlă de la Călărași

Courtyard Bucharest Floreasca are 259 de camere, dispuse pe 13 etaje. Camerele sunt dotate cu birouri, sisteme de iluminat suplimentare și scaune ergonomice. Hotelul dispune și de 7 săli de conferință, ce pot găzdui în total 538 de persoane.

Clienții noștri sunt oameni de afaceri, antreprenori și nu numai. Oaspeții noștri pun preț pe creativitate, văd călătoriile în locuri noi ca oportunități să dezvolte idei noi. Pasionați de ceea ce fac, determinați și orientați către succes, aceștia văd în orice călătorie oportunitatea de a accelera dezvoltarea personală și profesională, iar noi ne dorim să le asigurăm cadrul perfect pentru acest lucru – Adrian Adam, Manager General al Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca

Adrian Adam, Manager General al Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca

Durata medie a șederii în noul hotel este estimată la 2 nopți, iar în următoarele luni se estimează ca rata de ocupare să ajungă la 60%. Prețurile pornesc de la 70 de euro/cameră și vor fi aliniate cu piața în lunile ce urmează.

Odată cu hotelul, Courtyard Bucharest Floreasca deschide de asemenea restaurantul Solt Dining, din categoria premium casual, cu un meniu bazat pe ingrediente locale premium și inspirat de conceptul noii bucătării nordice. Meniul oferă astfel o abordare contemporană a ingredientelor locale promițând un răsfăț al simțurilor. Cu o capacitate de 84 de persoane, restaurantul oferă servicii complete – mic dejun, prânz și cină – într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor clientului modern, care călătorește mult, atât în interes de afaceri, cât și personal.

Aflat în zona financiară a Bucureștiului – pe Bdul Dimitrie Pompeiu 2A, Courtyard Bucharest Floreasca mai pune la dispoziția clienților un centru de conferințe, o sală de fitness, un magazin deschis 24/7 – The Market -, precum și parcare subterană.Urmărește-ne și pe Google NEWS