Hotelul millennialilor, burse pentru studenții care vor să lucreze în industrie

Moxy Bucharest Old Town – un hotel atipic și care se adresează în special generației millennials, parte din renumitul lanț hotelier internațional Marriott, organizează burse de studii pentru studenții Universității Româno-Americane din capitală, cu profil turistic, care își doresc să practice și să învețe despre meseriile din sectorul turistic al ospitalității. 

Obiectivul nostru este să oferim servicii de calitate și să transformăm o călătorie într-o experiență în sine pentru toți cei care ne trec pragul. Pentru a ne putea atinge obiectivele, avem nevoie de echipe de tineri cu o viziune nouă, cu energie și dedicație, care-și doresc să se dezvolte din punct de vedere profesional în această industrie. Trebuie să începem să investim în noile generații, să le încurajăm și să le arătăm ce înseamnă o carieră în domeniul ospitalității, să le prezentăm avantajele meseriilor de profil, dar și responsabilitățile acestora, să îi ghidăm cu profesionalism și seriozitate către o carieră de succes.
Roxana Vișan, General Manager Moxy 

Sprijin financiar pentru studenți

Bursele școlare sunt gândite pentru a arăta tangibilitate în domeniu, pentru a oferi acces în culisele unui mediu de muncă real, pentru a stimula interesul potențialilor candidați și pentru a descoperi noi talente, persoane, care sunt atrase de acest domeniu și doresc să urmeze o carieră în industria ospitalieră din România.

În cadrul acestor programe sunt acceptați studenții din anul I și al II-lea, din cadrul Universității Româno-Americane din București, profil turism, iar înscrierile se fac pe bază de proiecte creative. Ele vor fi prezentate către un bord de management al hotelului Moxy și pot fi realizate pentru oricare din departamentele: F&B, Front of House, Housekeeping, etc.

Câștigătorii burselor vor beneficia de sprijin financiar parțial sau complet pentru studii și li se va oferi oportunitatea unui internship în cadrul echipei Moxy, unde vor avea ocazia să observe tot ceea ce înseamnă cu adevărat muncă într-un hotel, ce se întâmplă în culisele hotelului, ce înseamnă teamwork, client service, etc.