Idei de afaceri 2020: francize Remax în Cluj, Timișoara și Brașov

Print Friendly, PDF & Email

În căutarea unor idei de afaceri, cinci tineri din Brașov, Cluj și Timișoara au decis să-și deschidă francize Remax, lider global în domeniul imobiliar. Remax România a avut anul trecut afaceri în valoare de 4,55 milioane de euro, în creștere cu peste 50% față de anul precedent. Citește AICI evoluția companiei în 2019 și planurile pentru 2020.

Idei de afaceri în care nu trebuie să investești foarte multe resurse

Nelida Georj și Sorin Todoruț au deschis al șaselea birou al rețelei în Cluj, a doua cea mai mare piață pentru Remax România ca număr de unități. Cei doi sunt foști angajați ai unuia dintre birourile Remax din localitate, pentru care asocierea în deschiderea unei francize imobiliare se afla în topul listei cu idei de afaceri pentru 2020.

Printre obiectivele biroului din acest an se numără formarea unei echipe stabile și crearea unui nou tip de colaborare cu dezvoltatorii imobiliari. Cei doi antreprenori consideră că experiența acumulată în parcursul lor profesional – Nelida Georj – 11 ani în departamentul rezidențial, iar Sorin Todoruț – 6 ani pe segmentul terenuri – îi vor ajuta să ofere tot suportul necesar agenților care vor face parte din biroul Remax Connect.

CITEȘTE ȘI Leasing auto pentru persoane fizice. Poți conduce un Audi A3 nou cu 284 euro/lună

Frații Ion și Andrei Șerbulescu, la bază ingineri agronomi, aflați în căutarea unei idei de afaceri pe care să o dezvolte împreună, au luat decizia deschiderii unui birou Remax la Timișoara. Remax Premium este a treia unitate Remax din oraș, iar cei doi își propun “să schimbe imaginea agentului imobiliar pe plan local cu ajutorul instrumentelor ce ne sunt puse la dispoziție de rețea”.

Daniela Ștefan are o experiență vastă în industria hotelieră și turism, iar deschiderea unui birou Remax la Brașov i s-a părut una dintre cele mai bune idei de afaceri în care nu trebuie să investească foarte multe resurse.

Remax Orizont este al treilea birou din Brașov al rețelei internaționale Remax, iar Daniela își propune să ofere servicii personalizate, conforme cu cerințele actuale ale pieței din Brașov.Urmărește-ne și pe Google NEWS