Imobiliarium Băneasa, 11-13 octombrie: 1 milion de mp de locuințe prezentate

Print Friendly, PDF & Email

Imobiliarium prezintă la ediția din acest weekend circa 90 de ansambluri rezidențiale, ale căror locuințe însumează peste 1 milion de metri pătrați. Totodată, Imobiliarium Băneasa reunește pentru prima dată toate tipurile de case și apartamente inteligente existente în România.  

Târgul de locuințe Imobiliarium revine cu cea de-a doua ediție de toamnă din acest an, ce va avea loc între 11-13 octombrie, în parcarea Brico Dépôt, din incinta Băneasa Shopping City, unde își vor prezenta ofertele un număr de aproximativ 70 de dezvoltatori, majoritar din segmentul middle .

Printre cei mai mari dezvoltatori prezenți la această ediție se numără One United, AFI Global Europe, Anchor Group, Conarg, Impact, Prime Kapital, Metropolitan, Cordia – Futureal Group, Straulesti Lac Alfa, Hagag, Zacaria Group, Nusco Imobiliara.

Totodată, una dintre noutățile acestei ediții este prezența Caravanei Grohe, ce constă într-un showroom mobil –  un camion venit din Germania, unde  se vor prezenta cele mai noi soluții de baie, bucătărie și smart home în materie de baterii, ceramică și senzori.

Dintre locuințele aflate în oferta acestei ediții, peste 20% sunt finalizate, 40% se află în construcție, iar restul de 40% se află în faza de plan.

CITEȘTE ȘI 7 întrebări pe care să le adresezi unui agent imobiliar înainte de a semna contractul!Urmărește-ne și pe Google NEWS