Internship plătit în IT pentru studenți la Codezilla

Print Friendly, PDF & Email

Codezilla, firmă locală de servicii digitale, anunță un nou program de internship plătit dedicat studenților care doresc să înceapă o carieră în programare. Programul se va întinde pe o perioadă de 3 luni la începutul anului 2022 și vizează tineri din România, Republica Moldova și Bulgaria. 

Codezilla a avut în 2020 o cifră de afaceri de 10.5 milioane lei, o scădere de cca 18% față de anul precedent, și un profit de 50.000 lei, -90% față de 2019, conform Termene.ro. Anul trecut compania a avut un număr mediu de 26 de angajați. În prezent, conform reprezentanților companiei, la Codezilla lucrează peste 70 de specialiști tech.

Până pe 6 ianuarie, cei interesați se pot înscrie în program aici, urmând să fie supuși unui test de evaluare a competențelor generale de IT. Pe 1 februarie, se vor anunța participanții selectați pe baza rezultatelor testului, iar de pe 15 februarie, timp de 3 luni, aceștia vor intra în programul de internship plătit. 

Compania anunță că participanții vor putea face internship-ul fizic, din birourile Codezilla localizate în București și Iași sau online, fiind ghidați de mentorii Codezilla.

Pentru programul din 2022, Codezilla a încheiat parteneriate cu Facultatea de Electronică, Comunicare și Calculatoare a Universității din Pitești, Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Inginerie Software și Automatică a Universității Tehnice din Moldova, Universitatea Babeș-Bolyai.

Înscrierea în program nu este limitată la studenții facultăților menționate mai sus. Pentru anii următori, Codezilla își propune menținerea acestui program de internship, cu scopul de a oferi cât mai multor tineri posibilitatea de a se angaja. Urmărește-ne și pe Google NEWS