Lanțul de magazine LaMajole va comercializa haine purtate în hipermarketul Auchan Cluj Nord

Print Friendly, PDF & Email

Programul „O nouă viață by Auchan” debutează în această lună printr-o etapă pilot implementată în hipermarketul Auchan Cluj Nord, în incinta căruia sunt comercializate haine purtate, de la mărci renumite, la prețuri accesibile, printr-un parteneriat inedit cu lanțul clujean de magazine de modă LaMajole.

CITEȘTE ȘI: Auchan donează peste 230.000 lei pentru educația copiilor din medii defavorizate

Astfel, LaMajole dispune de o suprafață de 60 mp în incinta hipermarketului, oferind clienților o gamă variată de obiecte vestimentare pentru femei, bărbați și copii, prețurile articolelor de îmbrăcăminte situându-se între 12–350 lei. Toate piesele comercializate sunt colectate, selectate atent și igienizate conform standardelor în vigoare, de către echipa LaMajole.

Industria textilă este responsabilă pentru 10% din poluarea cu emisii de gaze cu efect de seră și doar 1% din textilele la nivel global se reciclează. […] Prin programul „O nouă viață” susținem un consum responsabil de haine și încurajăm clienții să contribuie la un viitor mai sustenabil și prin achiziționarea unor haine care au mai fost îmbrăcate – Corina Dospinoiu, Responsabil CSR Auchan Retail România

Corina Dospinoiu, Head of CSR la Auchan Romania

Potrivit Auchan, intențiile companiei vizează extinderea acestui program și în restul hipermarketurilor din țară, completând astfel acțiunile deja existente de reducere a poluării textile.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS