Leasing auto pentru persoane fizice. Poți conduce un Audi A3 nou cu 284 euro/lună

Print Friendly, PDF & Email

Porsche Finance Group lansează un serviciu de leasing auto care poate fi accesat și de persoane fizice, care pot folosi o mașină nouă contra unei chirii lunare fixe. La finalul perioadei contractuale de minim un an, maşina este returnată iar clientii pot alege un nou autovehicul.

Pe site-ul Porsche Finance sunt mai multe exemple de configurații de mașini și chiria aferentă serviciului de leasing auto. Prețurile includ asigurare Casco și TVA:

  • Audi A3 – 284 euro/lună
  • Skoda Scala – 231 euro/lună
  • VW T Roc – 283 euro/lună
  • Seat Arona – 246 euro/lună

Chiria lunară se stabilește în funcție de perioada contractuală aleasă și de rulajul estimat și reflectă exact utilizarea. Astfel, valoarea plătită lunar de către client este mai mică decât în cazul produselor financiare clasice, care asigura proprietatea la finalul contractului, afirmă reprezentanții Porsche Finance într-un comunicat de presă.

FOTO – Cum arată Noul Q3 Sportback, primul crossover compact de la Audi

Clienții pot adaugă servicii suplimentare, precum pachete de întreținere, menite să le ușureze și mai mult utilizarea mașinii. În plus, prin noul serviciu de leasing auto, se evita timpul și birocrația asociate achiziției și înmatriculării mașinii, dar și procesului de revânzare al acesteia.

Gama de mașini disponibile cuprinde toate modelele mărcilor concernului Volkswagen – Volkswagen, Audi, Skoda și SEAT. Toate mărcile dispun de numeroase modele noi și versiuni hibride sau electrice, dotate cu cele mai sigure și noi tehnologii din industrie.

Mai multe informații despre noul serviciu de mobilitate aici.Urmărește-ne și pe Google NEWS