LEKTRI.CO caută revânzători pentru stațiile de încărcare mașini electrice

Print Friendly, PDF & Email

LEKTRI.CO anunță planurile de creștere a numărului de reselleri atât în țară, cât și pe plan extern. Compania vizează, până la finele lui 2022, atingerea unui număr de 50 de reselleri în UE și 10 în România. În prezent, LEKTRI.CO are 15 reselleri în țări din Europa precum: Franța, Suedia, Norvegia, Grecia, Irlanda, Serbia, Bulgaria, iar pe plan local compania are câte un partener în: Arad, Maramureș, București, Târgu-Jiu și Bistrița.

Până la finele anului curent, LEKTRI.CO își propune să acceseze mari orașe la nivel național, cum ar fi Iași, Cluj, Constanța, Craiova și, totodată, să acceseze cele mai mari magazine online și offline atât din România, cât și din Italia și Polonia.

Electric Up: Timișorenii de la LEKTRI.CO vor instala 24 puncte de încărcare mașini electrice în cadrul programului

Revânzătorii stațiilor de încărcare LEKTRI.CO sunt companii recunoscute în piețele pe care activează, care au deja baza solide de clienți. Printre resellerii noștri se numără magazine specializate în sisteme de energie regenerabilă, cu experiență în instalații electrice și fotovoltaice, dar și dealeri auto operatori de puncte de încărcare pentru vehicule electrice sau magazine online și fizice de bricolaj. Partenerii noștri beneficiază de multiple avantaje, astfel încât colaboarea cu noi să îi ajute în dezvoltarea propriului business – Claudiu Suma, CEO LEKTRI.CO 

Potrivit reprezentanților LEKTRI.CO, printre beneficiile unui reseller se numără: prețuri competitive și marje de discount considerabile, ce pot ajunge și la 35% din prețul de listă, produsele cu design premium și funcții smart, ce le fac foarte competitive la prețurile de listă, suportul și garanția locală, deosebit de importante pentru un revânzător, precum și livrarea rapidă.

Majoritatea vânzărilor s-a realizat până de curând direct către clienți finali, companii din domeniul HoReCa, parcări private, utilități etc., modelul cel mai căutat fiind stația 22 kW AC. Prin intermediul resellerilor, cel mai popular produs vândut este stația 7.4 Kw AC, foarte solicitată de către clienții  de Dacia Spring.Urmărește-ne și pe Google NEWS