Leroy Merlin Târgoviște, al 19-lea magazin deschis de francezi în România

Print Friendly, PDF & Email

Francezii de la Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, deschide astăzi, 14 mai, cel de-al 19-lea magazin din România, în municipiul Târgoviște. Noul magazin este situat pe strada Laminorului numărul 93 și va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

CITEȘTE ȘI Nagarro, cu peste 800 de angajați în România – venituri globale de peste 430 mil. EUR, în creștere cu 7% față de 2019 în 2020

În magazinul Leroy Merlin Târgoviște, clienții vor avea acces la peste 25.000 de produse din categorii de interes precum: materiale de construcții, produse pentru grădină, decorațiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării), anunță compania. De asemenea, clienții vor putea beneficia și de alte servicii utile în cadrul magazinului: serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de închiriere unelte sau cel de debitare a lemnului.

Totodată, clienții Leroy Merlin Târgoviște vor avea acces la soluțiile alternative de cumpărare precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite din magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică – pentru cei care doresc să plaseze rapid o comandă cu ridicare din magazin sau cu livrare la domiciliu sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu, dar și la posibilitatea obținerii unei finanțări eficiente oferite de partenerul Oney, pentru achiziția de produse direct în magazin, prin cardul de credit Leroy Merlin sau credit de nevoi personale.

Conform reprezentanților Leroy Merlin, noul magazin se desfășoară pe o suprafață totală de 10.000 metri pătrați, dintre care aprox. 2000 metri pătrați sunt alocați sectorului de materiale pentru construcții și 500 metri pătrați sectorului dedicat produselor pentru grădină. Magazinul dispune și de un număr de 264 de locuri de parcare.

Noul magazin Leroy Merlin din Târgoviște beneficiază și de o poziție avantajoasă, aflându-se în proximitatea orașelor Moreni, Pucioasa sau Găești, dar și cu acces direct din județele Argeș, Prahova și Ilfov, fiind o alternativă în plus pentru cei interesați de produsele comercializate de retailerul francez.   

Potrivit companiei, magazinul Leroy Merlin Târgoviște are peste 100 de angajați bine pregătiți și instruiți, care vor asigura consultanță pentru o experiență de cumpărături cât mai eficientă a clienților.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS