LibFest 2021: Târg online de carte cu peste 1 mil volume și reduceri de până la 80%

Peste 100 de edituri vor participa în această primăvară la LibFest, târgul online de carte și experiențe culturale organizat de Libris.ro între 25 și 28 martie. Programul complet al LibFest, precum și evenimentele – lansări și dialoguri – vor fi disponibile, alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul libris.ro și pe pagina de Facebook a Libris.ro.

VEZI ȘI Cum să-l faci pe copilul tău să fie nerăbdător să citească – pachetul lunar cu cărți surpriză

100 de autori români și internaționali își vor prezenta cele mai noi apariții editoriale sau vor intra în dialog cu cititorii în transmisii live, în cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate cărții și iubitorilor de lectură din România. Printre aceștia se numără Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Tatiana Niculescu, Doina Ruști, Teodor Baconschi, Ioana Nicolaie, Gáspár György, Petronela Rotar, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Ela E.H., dar și Maia Morgenstern sau Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

Peste 3.000 dintre cărțile prezentate în cadrul LibFest vor avea autograful autorului. Peste 100 de edituri vor avea standuri virtuale în pagina dedicată de pe Libris.ro, unde se vor regăsi peste 25.000 de titluri, însumând 1 milion de volume. Reducerile acordate în cele patru zile de târg online de carte vor varia între 20% și 80%.