LinkedIn introduce Stories și integrează Zoom, Teams pentru apeluri video

Print Friendly, PDF & Email

Platforma LinkedIn, deținută de Microsoft, trece în această perioadă printr-un amplu proces de schimbare a designului, parte a strategiei sale de a promova mai multă interacțiune între utilizatori. Astfel, rețeaua de socializare cu peste 700 milioane de utilizatori, lansează Stories, deocamdată în SUA și Canada, opțiune foarte populară pe Facebook și Instagram.

Constrânși poate de slaba activitate de recrutare derulată pe platformă din ultima perioadă datorată pandemiei de COVID-19, designerii de la Linkedin au venit cu îmbunătățiri ale interfeței și funcții noi prin care speră să devină prima alegere a recruterilor și companiilor atunci când economia își va reveni.

Stories reprezintă una dintre cele mai notabile evoluții în rândul rețelelor de socializare, așadar era doar o chestiune de timp până când LinkedIn ar fi adoptat acest feature. Reprezentanții platformei menționează că au testat opțiunea în câteva țări și timp de trei luni milioane de Stories au fost postate de utilizatori.

Cât de sigură este noua opțiune Facebook Messenger Rooms

În același timp, LinkedIn și-a întors atenția și asupra serviciului de messaging, pe care speră să îl facă și mai popular printre utilizatori prin integrarea tehnologiilor de video chat de la Zoom, Teams (deținut tot de Microsoft) și BlueJeans. În plus, LinkedIn va permite utilizatorilor să editeze și să retragă mesajele trimise.

Opțiunea de Search va beneficia, de asemenea, de funcții noi, astfel că rezultatele căutărilor vor include, în afară de oameni, companii, și anunțuri de recrutare, evenimente, cursuri și Stories.Urmărește-ne și pe Google NEWS