LISTA programelor educaționale inițiate de Adobe în România

Print Friendly, PDF & Email

Adobe România a dezvoltat o serie de programe care contribuie anual la crearea unui mediu de lucru egal, cu oportunități pentru toți angajații și sprijin pentru progresul lor profesional continuu. Printre cele mai importante inițiative ale Adobe România:

  • Emerging Leaders in Technology – program intern cu durata un an, care se concentrează pe dezvoltarea viitorilor manageri de inginerie din companie.
  • Women Support Women – suită de evenimente interne, organizate de Adobe România ca parte a programelor de diversitate și incluziune, prin care compania își propune să inspire femeile prin povestiri.
  • Adobe Romania Shadowing Program for Women – program intern, care face parte, de asemenea, din inițiativele privind diversitatea și incluziunea, dedicat femeilor talentate din campusul din București, cu un potențial mare de dezvoltare a carierei.
  • Java Dev Campediția pentru fete – atelier de 4 zile conceput de Adobe pentru fete pasionate de tehnologie.
  • Your future. Your ambition – Adobe România oferă sesiuni de mentorat cu ajutorul voluntarilor din companie. Programul Your Future Your Ambition oferă studenților sau absolvenților informații legate de tehnologie, inginerie, arte și matematică (STEAM). Acest eveniment reunește peste 1.000 de participanți în întreaga lume.
  • Supporting education in Romania – program dezvoltat în parteneriat cu World Vision România și cuprinde 6 luni de lecții private pentru liceeni oferite de angajații Adobe România. Mai mult decât atât, au avut loc deja peste 150 de sesiuni de mentorat, sfaturi de carieră și sesiuni de orientare pentru dezvoltarea personală.
  • Adobe România susține învățământul superior în tehnologie, prin urmare compania participă în fiecare an la mai multe târguri de locuri de muncă dedicate studenților din universitățile de top tech din București.
  • Rucsacuri pentru elevi – Adobe România a donat rechizite școlare pentru peste 100 de copii din mediul rural, susținând cauza Asociației Aura Ion


Urmărește-ne și pe Google NEWS