London Stock Exchange Group Romania caută 100 de specialiști pentru diviziile Data & Analytics, Capital Markets și Post Trade

Print Friendly, PDF & Email

LSEG (London Stock Exchange Group) Romania anunță mărirea echipei locale cu 100 de noi roluri pentru specialiști într-o varietate de tehnologii și servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Capital Markets și Post Trade.

Anunțul vine în contextul în care echipa LSEG România se apropie de 400 de colegi care acoperă o gamă largă de tehnologii, servicii web, cercetare, dezvoltare și funcții corporate în București. Toate rolurile susțin cultura Grupului de a crea oportunități, de a conecta profesioniști și de a oferi excelență.

Noii specialiști care se vor alătura echipei în următorul trimestru vor fi direct implicați în dezvoltarea de platforme de ultimă generație pentru piețele globale. LSEG România caută ingineri Software Development, Site Reliability, DevOps și QA. Toate oportunitățile de carieră în cadrul LSEG pot fi consultate aici.

Prin intermediul suitei extinse de servicii de încredere în infrastructura pieței financiare – și a modelului Open Access – LSEG oferă flexibilitatea, stabilitatea și încrederea care permit clienților săi să își urmărească proiectele cu încredere și claritate.

Suntem bucuroși că ni se vor alătura 100 de colegi în centrul de tehnologie din București. Credem cu tărie că impactul hub-ului local asupra piețelor financiare globale este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din industria tehnologiei. Odată cu creșterea accelerată a centrului din București, le vom oferi colegilor noștri oportunități semnificative de dezvoltare a carierei și creștere profesională – Andreea Stănescu, Director General LSEG RomaniaUrmărește-ne și pe Google NEWS