Centrul de excelență în sănătatea femeii MediPLus, achiziționat de Medicover România

Print Friendly, PDF & Email

Medicover anunță achiziția pachetului majoritar de acțiuni ale clinicii Mediplus, specializată sănătatea femeii, însă nu a dezvăluit valoarea tranzacției.

Mediplus este prima clinică din România care abordează tratamentul afecțiunilor asociate menopauzei, un segment foarte puțin adresat pe piața locală. În fiecare an, clinica Mediplus înregistrează peste 7.000 de consultanții, fiind deservită de o echipă de specialiști cu experiență locală și internațională în Endocrinologie, Oncologie, Ginecologie și Obstetrică. Clinica Mediplus a fost preluată în anul 2017 de Dr. Iosif Niculescu.

Medicover România va deține pachetul majoritar de acțiuni, iar investiția în Mediplus se înscrie în strategia Medicover România de a-și dezvolta serviciile medicale care abordează integrat și multidisciplinar sănătatea femeii. În 2019, Medicover România a fost printre dintre primii furnizori de servicii medicale care a deschis un centru multidisciplinar dedicat diagnosticării și tratării endometriozei.

Fondată de profesorul Nicolae Poiană, specialist în medicină materno-fetală, clinica MediPlus s-a transformat în primul centru de excelenţă în sănătatea femeii în 2017, o clinică medicală trans-disciplinară care se va dedica exclusiv patologiei femeii, la toate vârstele.Urmărește-ne și pe Google NEWS