Mediul de lucru- cea mai mare atracție la Spyrosoft

Echilibrul dintre viața profesională și cea personala, starea de bine, stabilitatea și siguranța locului de muncă împreună cu salariul și beneficiile sunt cele mai importante factori de care angajații  țin cont atunci când decid dacă să accepte sau nu un loc de muncă în altă companie. Mai mult decât atât, wellbeing-ul angajaților este un factor cheie în determinarea eficienței pe termen lung a unei organizații. Multe studii arată o legătură directă între nivelurile de productivitate și sănătatea generală și starea de bine a angajaților. Și, bineînțeles, wellbeing-ul la locul de muncă se referă la toate aspectele vieții profesionale, de la calitatea și siguranța locului de munca, până la modul în care angajații se raportează la munca lor, mediul lor de lucru, atmosfera, echipa, programul de lucru.

spyrosoft_1

De asemenea, potrivit unui sondaj intern realizat de una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa, Spyrosoft Solutions, realizat în 8 țări și 14 birouri ale companiei, 84% dintre angajați apreciază mediul de lucru și un procent similar (81%) consideră că fac parte dintr-o echipă bună, în care se pot dezvolta profesional.

Prezentă în România de 6 luni, Spyrosoft are, la nivel global, peste 1.300 de angajați în cele 18 birouri din Europa, Asia, America de Sud și SUA. Biroul din Timișoara este deschis cel mai recent, iar compania mizează pe politica de wellbeing, centrată pe angajat, pentru a-și extinde echipa. Prin urmare, angajații Spyrosoft nu au un program de lucru fix și nici nu sunt obligați să vină la birou în fiecare zi.

Angajații noștri nu au un program fix de lucru, nu le impunem să vină la birou zilnic, chiar dacă avem un spațiu atractiv. Punem mare accent pe politica de wellbeing, centrată pe angajat, iar flexibilitatea ridicată este parte importantă a strategiei noastre de atragere și retenție candidați. Vrei să muncești de acasă, din București, Constanța sau Cluj-Napoca? Da, la noi se poate, este la alegerea fiecăruia, a precizat Witold Leder, CEO Spyrosoft Solutions.

Witold Leder – CEO Spyrosoft Solutions.

Flexibilitatea ridicată pentru angajații săi, posibilitatea de a lucra de la distanță la cerere și programul de lucru flexibil au contribuit la creșterea satisfacției angajaților și la o rată ridicată de recomandare. Mai mult de jumătate dintre noii angajați de la începutul pandemiei au provenit din programul de recomandare internă. Totuși, cea mai mare atracție pentru compania specializată în software auto este atmosfera de lucru, relevantă pentru 84% dintre angajați, în timp ce securitatea locului de muncă sau munca în echipă contribuie la nivelul ridicat de retenție și recomandare raportat de companie.

Flexibilitatea și starea de bine a angajaților reprezintă, așadar, viitorul pe piața muncii, dar apare, totuși, întrebarea: cum să menții echipele conectate, păstrând în același timp flexibilitatea muncii?

Spyrosoft a găsit soluția. Compania se bazează pe întâlniri informale pentru a conecta membrii echipei. Următorul eveniment informal organizat pentru echipa la Timișoara va discuta despre provocările dezvoltării software în industria auto, pornind de la proiectele la care echipa locală lucrează în prezent. Spyrosoft Learn & Chat -Automotive On The Roof va avea loc pe 29 septembrie.

Înregistrează-te gratuit pe https://automotive-on-the-roof.konfeo.com la evenimentul dedicat angajaților și comunității IT din 29 septembrie și vezi de pe acoperiș mediul de lucru Spyrosoft.

Iar dacă vrei să afli mai multe despre joburile disponibile la Spyrosoft Solutions în Romania aici găsiți mai multe informații: https://spyro-soft.com/careers-site-romania.