MerchantPro – creștere de 80% în valoarea comenzilor efectuate în magazinele online din platformă în primul semestru

Print Friendly, PDF & Email

MerchantPro, platformă SaaS pentru ecommerce, anunță creșterea cu 80% a valorii comenzilor efectuate în cele peste 1500 de magazine online din platformă în primul semestru din 2021, față de aceeași perioadă a anului trecut. Numărul comenzilor a crescut, de asemenea, cu 60%.

Luna cea mai dinamică din punct de vedere al comenzilor plasate pe magazinele ce funcționează pe platforma MerchantPro a fost luna mai, când au fost făcute cele mai multe comenzi, o creștere cu 24% față de perioada similară a anului precedent. Cea mai mare creștere la nivel de S1, excluzând perioada pre-pandemie, a fost înregistrată în luna iunie, când au fost plasate cu 46% mai multe comenzi decât în iunie 2020. 

Din punct de vedere al valorii comenzilor, s-a înregistrat o creștere de 80% în primele 6 luni ale anului față de perioada similară din 2020. Cea mai dinamică lună luând în considerare acest indicator a fost luna aprilie – cu o creștere de 72% față de aprilie 2020 -, în timp ce în anul precedent cea mai dinamică lună a fost luna mai, atât din punct de vedere al comenzilor, cât și al valorii acestora. 

Trendul ascendent și accelerat din 2020 se menține –într-un ritm mai ponderat, dar evident – chiar și după relaxarea mult așteptată. Deși românii s-au întors în magazinele offline și și-au reluat parte din obiceiurile pre-pandemie, online-ul a rămas un canal preferat pentru achiziții – Arthur Rădulescu, CEO MerchantPro

Arthur Radulescu_MerchantPro_shopmania
Arthur Radulescu – CEO MerchantPro

 Urmărește-ne și pe Google NEWS