Mihai Cepoi, fondatorul Jobful, tocmai a încheiat un parteneriat cu SAP, fostul său angajator

Print Friendly, PDF & Email

Mihai Cepoi, absolvent de Automatică, a plecat de la SAP în 2018, unde s-a ocupat de vânzarea soluției de HR a gigantului tech, pentru a se dedica propriului business. Jobful este o platformă de recrutare bazată pe gamification, concept care presupune utilizarea unor elemente din jocuri.

Mihai Cepoi – CEO Jobful

Parteneriatul cu gigantul SAP presupune integrarea soluției de resurse umane SAP SuccessFactors în platforma Jobful, care le va permite clienților să centralizeze și să administreze zona de recrutare dintr-o singură interfață. Astfel, atât postarea de oportunități noi de carieră, cât și managementul candidaților vor fi posibile cu doar câteva clickuri, ceea ce reduce efortul de recrutare cu peste 70%, conform reprezentanților companiei.

De asemenea, Jobful va fi listat ca soluție în cadrul SAP App Center, marketplace digital global unde companiile pot achiziționa aplicații software dezvoltate de partenerii SAP.

CITEȘTE ȘI Inteligență românească pentru proiecte europene de importanță critică

Cum funcționează Jobful: candidații care accesează platforma parcurg câteva teste, ale căror răspunsuri le arată companiilor elemente ale personalității lor și dacă s-ar potrivi cu postul vacant. Jobful nu analizează competențele tehnice ale candidaților, ci abilitățile soft skills: de comunicare, leadership, lucru în echipă etc.

În afară de cei 30.000 de euro cu care au pornit afacerea, fondatorii Jobful au mai atras o investiție de tip angel în valoare de 100.000 de euro în vara acestui an. În decembrie 2018, Jobful a obținut locul al treilea în cadrul Startarium, iar în luna aprilie 2019 a fost acceptat în acceleratorul SAP.io, la Berlin, fiind singura companie românească inclusă.

photo: Jobful, taketheplunge-entrepreneurship.splashthat.comUrmărește-ne și pe Google NEWS