Nagarro, cu operațiuni și în România, venituri de 546 Mil EUR în 2021, primul an complet ca societate independentă

Print Friendly, PDF & Email

Nagarro, gigant IT care a cumpărat firma locală iQuest din Cluj-Napoca în 2020, anunță venituri globale de 546 milioane de euro în 2021, de la 430,4 milioane de euro în 2020, o creștere de 26,9%. În România, Nagarro are o echipă de peste 850 de specialiști IT, care se alătură celor 15.000 de angajați ai companiei la nivel mondial.

În toamna anului trecut, Nagarro l-a numit pe românul Andrei Doibani în funcția de Managing Director pentru Europa de Est, el fiind responsabil de crearea și implementarea strategiei regionale a companiei, respectiv operațiunile din Service Region Eastern Europe – România și Polonia. 

„Nagarro continuă să beneficieze de creșterea masivă a cererii de servicii de inginerie digitală. În primul an de la listarea pe bursa de valori din Frankfurt afacerile au crescut puternic și includerea companiei în indicele TecDAX reprezintă o recunoaștere importantă. Creșterea rapidă demonstrează reziliența și agilitatea inerentă a designului și culturii organizaționale ale Nagarro” a declarat Marius Pâtea Vlădută, membru in Finance Council Nagarro.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS