Ograda Verde – venituri 250.000 euro în nouă luni. Extinde livrarea la nivel național

Ograda Verde anunță extinderea livrării de produse naturale la nivel național. În primele nouă luni ale acestui an, microferma condusă de bubcureșteanul Victor Cămărășoiu a înregistrat venituri de 250.000 euro.

Extinderea către livrarea națională a venit ca urmare a solicitărilor tot mai active din partea clienților. Este un pas natural în dezvoltarea microfermei pe care ne-am dorit să-l facem mai devreme, însă a fost nevoie mai întâi de asigurarea infrastructurii, astfel încât să ne menținem promisiunea de a livra carne proaspătă, în condiții de siguranță – Victor Cămărășoiu, fondatorul Ograda Verde

Victor Camarasoiu, Fondator Ograda Verde

În prezent, coșul mediu cuprinde 7 produse, cu o valoare totală de 340 lei, pe primele locuri în preferințele de achiziție fiind produsele din carne de pui, urmate de cele de curcan și de produsele lactate, menționează reprezentanții firmei. 

30% dintre clienții existenți comandă de cel puțin două ori pe lună, argumentul principal de recurență fiind calitatea ireproșabilă a cărnii de pasăre, datorată procesului lent de creștere și a hranei 100% naturale a acestora. Estimările arată că gradul de recurență la nivel național se va afla la un nivel similar. 

Rezultate la 9 luni: creștere de 20% față de pandemie 

Ograda Verde a încheiat primele 9 luni ale acestui an cu o cifră de afaceri de 250.000 euro, o creștere de 20% față de anul precedent. Pentru finalul anului, microferma estimează menținerea creșterii la 20% față de 2020. Principalele motoare care susțin această creștere sunt diversificarea portofoliului de produse și extinderea ariei de livrare. Potrivit estimărilor curente, livrările în țară vor ajunge să reprezinte peste 40% din total în maximum 2 ani.