Oricine poate fi programator! SAP lansează o platformă pentru dezvoltarea de aplicații dedicate afacerilor, care nu necesită experiență în programare

Print Friendly, PDF & Email

Gigantul SAP anunță lansarea de noi produse și servicii care oferă dezvoltatorilor software, amatori și profesioniști deopotrivă, posibilitatea să-și aducă aportul la trasformarea digitală a companiilor. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței anuale SAP TechEd.

SAP AppGyver este o platformă no-code de dezvoltare a aplicațiilor web și mobile, parte din SAP Business Technology Platform (SAP BTP), cu un mediu de dezvoltare intuitiv, puternic vizual și extrem de ușor de utilizat. Acesta permite utilizatorilor fără experiență anterioară în programare să dezvolte aplicații complexe care funcționează fără probleme în toate sistemele de operare.

SAP oferă și un exemplu – compania de curierat și logistică DHL, care a folosit SAP AppGyver pentru a crea o aplicație mobilă de gestionare a rapoartelor de daune pentru flota europeană.

Pentru developerii cu experiență, modelul gratuit al SAP BTP include acum SAP HANA Cloud și SAP Integration Suite. SAP oferă, de asemenea, un preview al noii teme vizuale „Horizon” pentru sistemul de design SAP Fiori.

Ce alte noutăți au mai fost anunțate la SAP TechEd

Inteligență Artificială încorporată în toate soluțiile din portofoliu

SAP a extins capabilitățile de embedded AI, care facilitează valorificarea Inteligenței Artificiale de către dezvoltatori și clienți, sporind productivitatea. Noile funcții ale serviciului SAP Conversational AI simplifică dezvoltarea și monitorizarea chatbot-urilor pentru a automatiza sarcinile și fluxurile de lucru.

Totodată, SAP își propune să lanseze serviciul Personalized Recommendation, un nou motor bazat pe rețele neuronale, care oferă recomandări hiper-personalizate într-o gamă largă de scenarii de business. Numeroase produse și servicii SAP folosesc acum puterea AI; spre exemplu, automatizarea procesului de corelare a documentelor dintr-o companie, recomandarea de acțiuni în cadrul fluxurilor de lucru, extragerea și procesarea datelor din documentele de business sau furnizarea de recomandări de învățare.

 Noul SAP Learning cu design simplu și intuitiv

 SAP anunță, de asemenea, lasarea unui nou site SAP Learning, adresat dezvoltatorilor de toate nivelurile de experiență, ce propune un design simplu și intuitiv, care facilitează îmbunătățirea cunoștințelor sau recalificarea în domenii cheie de inovare. Mai mult, acesta este gratuit. Noua experiență include o gamă completă de conținut de învățare disponibil în diferite formate, de la sesiuni conduse de experți și instruire practică, până la videoclipuri de microînvățare. SAP a introdus, de asemenea, un curriculum AI pentru școlile gimnaziale și un program pentru a oferi soluții cloud de la SAP universităților și profesorilor.

48 de ore de conținut live la SAP TechEd în 2021

Cei interesați se pot înscrie gratuit aici pentru a urmări evenimentul cu peste 100 de sesiuni de skill-building, peste 25 de workshopuri, 8 secțiuni tech și 48 de ore de discuții despre tehnologie.Urmărește-ne și pe Google NEWS