Dezvoltarul imobiliar Ospinas inagurează ansamblul rezidențial Pipera Gardens, al treilea proiect din Capitală

Print Friendly, PDF & Email

Ospinas, unul dintre cei mai mari dezvoltatori premium de pe plan local, inaugurează Pipera Gardens, un complex rezidențial exclusivist format din 36 de case, fiecare cu o suprafață construită de peste 200mp. Acesta este cel de-al treilea proiect imobiliar dezvoltat de Ospinas în Capitală, după ansamblul rezidențial Occidentului40 și clădirea de birouri Regina Elisabeta 28.

Noul ansamblu rezidențial, Pipera Gardens, este situat în Voluntari, în zona de Nord a Capitalei și a fost proiectat de către arhitecți români în colaborare cu o echipă spaniolă din dorința de a uni obiceiurile și nevoile locale cu cele mai moderne concepte la nivel european.

Decizia de a pune bazele acestui proiect a venit în urma unei analize puternice a pieței, care ne-a demonstrat că zona de Nord are, într-adevăr, un potențial semnificativ când vine vorba de investiții imobiliare. Încă de la începutul proiectului ne-am propus să le oferim viitorilor proprietari case construite calitativ, dar la prețuri accesibile, diferențiindu-ne de ceilalți jucători de pe piață la nivel de raport calitate-preț – Ana Ospina, Director General Ospinas România (foto)

Ana Ospina

Proiectarea noului ansamblu rezidențial a durat mai bine de un an și a fost realizată în colaborare cu arhitecta Laura Băloiu și echipa studioului de arhitectură spaniol NB90 Arquitectura. Cele 36 de case beneficiază de 5 sau 6 camere, având o suprafață construită de 205mp. Totodată, fiecare casă beneficiază de propria curte, prevazută și cu locuri de parcare.

Endava România – venituri de 647.7 mil de lei în 2019, creștere de 29%

Proiectul este unul de lux și modern și dispune de stradă cu acces privat, asigurând astfel proprietarilor un mod de viață relaxat, într-un mediu liniștit, printr-un design calitativ, realizat de către arhitecții implicați în dezvoltarea lui.

Designul ansamblului rezidențial este unul de inspirație mediteraneană, iar toate materialele folosite sunt de o calitate înaltă pentru a răspunde cât mai eficiente nevoilor viitorilor proprietari și pentru a îmbina cât mai armonios luxul cu eficiența.

Suprafețele vitrate extinse și sticla folosită sunt de ultimă generație, pentru a asigura un nivel de eficiență ridicat și minimizarea pierderilor de energie. Încălzirea prin pardoseală permite reducerea costurilor cu energia termică cu până la 30% comparativ cu sistemele clasice de încălzire – Ana Ospina

La nivel de design interior și stabilirea finisajelor, grupul Ospinas a colaborat cu echipa Miso Architects, care a contribuit la stabilirea tuturor detaliilor, ținând cont de tendințele actuale.

Planuri de extindere cu al patrulea proiect din Capitală

Planurile de extindere pe piața locală continuă pentru grupul Ospinas, acesta dezvoltând un nou proiect în zona centrală a Capitalei. Obor Garden este un proiect rezidențial boutique de 27 de apartamente, la două minute distanță de stația de metrou Obor, în zona Șos. Stefan cel Mare – Calea Moșilor.

Proiectul Obor Garden va avea un design cu regim de înălțime redus, cu o arhitectură de lux, prin care se va diferenția de clădirile înalte prezente în zonă, conferind o mai mare intimitate, liniște și confort viitorilor proprietari – Ana OspinaUrmărește-ne și pe Google NEWS