PackHelp, platforma online prin care firmele își pot personaliza și comanda ambalaje

Startup-ul polonez PackHelp s-a lansat și în România, platforma sa oferind brandurilor locale posibilitatea de a-și personaliza și comanda ambalaje. PackHelp lucrează cu peste 40.000 de clienți europeni, printre cei mai renumiți sunt: H&M, Uber, Google sau BMW.

Fondat în 2016 de șase tineri polonezi, PackHelp a obținut până în prezent investiții de peste 12.7 milioane dolari, conform crunchbase.com. În noiembrie anul trecut, compania a fost clasată pe locul 1 în raportul Deloitte Technology Fast 50 datorită creșterii sale de + 9,077% în 2020.

Fondatorii PackHelp

Comanda minimă este de 30 de unități, iar cotațiile de preț sunt oferite instant. Serviciile PackHelp includ și accesorii de ambalare, cum ar fi bandă adezivă, cutii de transport, pungi sau felicitări cu mesaje de mulțumire. Gama cuprinde și ambalaje din materiale sustenabile. De asemenea, compania derulează un proiect de împădurire împreună cu asociația One Tree Planet prin care sunt plantați mai mulți copaci decât resursele utilizate în producerea ambalajelor PackHelp.

În fiecare țară nouă în care se extinde, Packhelp colaborează cu artiști locali pentru a crea noi modele de ambalaje. În cazul României, este vorba de Sebastian Pren.