PARTENERIAT: Francezii de la Atos, cu birouri și în România, vor furniza soluții digitale gigantului Siemens

Print Friendly, PDF & Email

Atos, cu birouri în București, Brașov și Timișoara, și Siemens au decis prelungirea parteneriatului strategic cu încă 5 ani, urmând ca francezii să le furnizeze celor de la Siemens soluții digitale, integrate și de securitate cibernetică. În plus, cele două companii vor lansa produse tech dezvoltate în comun, se arată într-un comunicat de presă.

Anunțul se referă la acordul de Customer Relationship, parte a colaborării strategice dintre Atos și Siemens demarată în 2011.

Cum vor Atos și Siemens să revoluționeze producția medicamentelor

Suntem încântați să extindem și să ne consolidăm parteneriatul pe termen lung cu Atos, prin acest nou acord-cadru menit să ne accelereze transformarea și să ne sprijine obiectivele strategice digitale – Hanna Hennig, CIO Siemens AG

Atos le va furniza germanilor de la Siemens soluții digitale precum Digital Workplace, noua platformă cloud-hibrid Atos, platforme digitale și servicii complete de integrare și securitate.

VEZI ȘI Cum luptă Atos cu pandemia: Supercomputere, Sisteme Inteligente de Management al Epidemiilor, Data Science

Siemens și Atos anunță, de asemenea, extinderea alianței lor globale dincolo de cooperarea tehnologică pentru a lansa pe piață soluții digitale dezvoltate în comun. Această nouă inițiativă comună de lansare pe piață va valorifica investițiile digitale comune existente, de 330 milioane de euro, și va sprijini în mod semnificativ ambițiile de creștere digitală stabilite de fiecare companie. În următorii cinci ani este așteptată o cantitate semnificativă de vânzări comune suplimentare.Urmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “PARTENERIAT: Francezii de la Atos, cu birouri și în România, vor furniza soluții digitale gigantului Siemens”

Comments are closed.