Parteneriat: Soluțiile SAS de analytics și AI vor rula pe platforma cloud Microsoft Azure

SAS și Microsoft anunță încheierea unui parteneriat strategic pentru a le oferi companiilor posibilitatea de a rula soluțiile SAS de analiză avansată de date pe platforma cloud Microsoft Azure. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței virtuale SAS Global Forum 2020, care a avut loc în zilele de 15 și 16 iunie.

CITEȘTE ȘI Românii de la Softlead au înregistrat lead-uri în valoare de peste 1 mil euro în primele 4 luni din 2020

Parteneriatul presupune optimizarea platformei SAS Viya –  cea mai recentă arhitectură cloud lansată de SAS – pentru Azure și integrarea portofoliului de soluții SAS – de la sisteme de management al riscului de fraudă la soluții pentru industria de retail – în marketplace-ul Microsoft Azure, pentru a le oferi clienților posibilitatea de a-și îmbunătăți productivitatea și rezultatele de business.

Americanii de la SAS lansează o aplicație gratuită prin care cercetătorii pot analiza rapid zeci de mii de lucrări științifice despre COVID-19

Parteneriatul cu Microsoft oferă clienților o tranziție mai bună către cloud și acces mai rapid, mai puternic și mai ușor la soluțiile SAS. De asemenea, colaborarea permite luarea de decizii cu încredere, având la dispoziție sisteme de analytics pe care toată lumea – indiferent de nivelul de îndemânare – le poate înțelege – Oliver Schabenberger, CTO & COO SAS

Cele două companii explorează atât posibilitatea de a intergra capabilitățile de analytics SAS, inclusiv modele specifice anumitor industrii, în platformele Azure și Dynamics 365, cât și co-lansarea unor soluții software pre-configurate ce vor fi integrate în mod nativ cu serviciile SAS pentru diferite industrii. Această integrare suplimentară va permite clienților SAS să valorifice scalabilitatea și flexibilitatea tehnologiei cloud pentru fluxurile de lucru în analiza avansată de date și Inteligență Artificială.

photo: techbox.co.za

Microsoft și Sony lansează camere video cu Inteligență Artificială

One Reply to “Parteneriat: Soluțiile SAS de analytics și AI vor rula pe platforma cloud Microsoft Azure”

Comments are closed.