De Paște, Facebook transmite LIVE activități pentru utilizatori de toate vârstele

Print Friendly, PDF & Email

Pentru a-i încuraja pe români să stea acasă de Paște, Facebook le propune o serie de activități care se vor desfășura pe platformă și de care se pot bucura alături de alți membri ai familiei, indiferent de cât de mare e distanța care îi desparte. Într-o perioadă pe care cei mai mulți dintre noi o petreceau în mod normal alături de familie sau călătorind, activitățile transmise pe Facebook în perioada 18-20 aprilie ne ajută să descoperim noi moduri de a ne petrece timpul liber din zilele de Paște, de acasă.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI Cursuri și traininguri live GRATUITE de Data Science, Machine Learning, Advanced Analytics

Printre inițiativele culturale, evenimentele și activitățile sportive care vor avea loc în acest weekend pe Facebook se numără:

  • MNAC Bucharest găzuiește, pe Facebook, Ateliere MNAC pentru acasă, o serie de ateliere săptămânale pentru acasă inspirate de expoziția Christoph Niemann. Punct de vedere, cât și de alte expoziții din cadrul muzeului.
  • Pentru cei mici, Teatrul Țăndărică anunță 4 reprezentații, perfecte pentru zilele de Paște: pe 18 aprilie, vor fi difuzate „Scufița Roșie” și „Capra cu trei iezi”, iar 19 aprilie vor fi difuzate „Motanul Încălțat” și „Aplodor”.

VEZI ȘI Cum și-a concediat un startup 406 angajați în 2 minute după ce i-a păcălit să participe la un webinar

  • Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania Liviu Rebreanu continuă seria de video-uri „Din vorbă-n vorbă”, invitat pentru cel de-al treilea episod fiind Richard Balint.
  • În acest weekend, Teatrul Municipal Bacovia va difuza, pe pagina de Facebook a teatrului, 3 spectacole: sâmbătă, 18 aprilie, vor fi transmise „Fetița cu Chibrituri”, de la ora 11:00, și „Stan Pățitul”, de la ora 11:40, iar duminică, 19 aprilie, va fi difuzată „Piațeta”, începând cu ora 18:00.
  • RADAR New Media Art găzduiește STĂM ACASĂ #contează, prin care își dorește să îi ajute pe oameni să conștientizeze cât este de important să #stămacasa în această perioadă și, pe de altă parte, să ofere susținere comunității artistice autohtone.Proiectul reunește 10 artiști de new media, Alina Anca și Daniel Bega de la Aural Eye, Albert Kaan, Adistu, Dragos Dragos, Dan Fiera și Serban Ntjr de la Noetic, Vlad Lazarescu, Redulian și vloop ce vor proiecta din propriile case pe clădirile din vecinătate animații și mesaje menite să ne încurajeze și să ne apropie în această perioadă dificilă. Proiecțiile vor fi acompaniate de un live performance realizat de către Alexei Turcan.
  • Într-o perioadă în care mai toate expozițiile sunt anulate, ETAJ iese în stradă și în online cu o serie de proiecții video a unor filme realizate de artiști care au răspuns invitației a participa la acest proiect. Proiecțiile vor fi vizibile de la fereastră și pe Facebook.
  • După câteva zile pline de bunătățuri, cei de la Clubul Sportiv Kyodai ne invită la Kickboxing Online – Antrenament live, o sesiune de mișcare bine venită după meniurile de Paște.
  • Teatrul Regina Maria schimbă jocul și ne prezintă „Seara de Ajun” e o tragicomedie fascinantă, în care Gary, Simon și Cherry, se ceartă pentru a descoperi ce înseamnă cu adevărat Crăciunul.

Pentru a le mulțumi celor care transformă resursele și business-urile de pe platformele sale în instrumente care aduc un impact pozitiv în lupta cu epidemia de COVID-19, Facebook își propune să promoveze cele mai interesante inițiative destinate copiilor create de utilizatorii din România. Evenimentele culturale, piese de teatru pentru copii și adulți și inițiativele care aduc arta în online sunt doar câteva exemple de astfel de inițiative create pe platformele Facebook în ultimele zile:

 

 Urmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “De Paște, Facebook transmite LIVE activități pentru utilizatori de toate vârstele”

Comments are closed.