Pe 16 mai 2022, discutăm despre rolul CFO-ului într-un mediu de business dinamic, la CFO Conference Cluj-Napoca – eveniment hibrid

Print Friendly, PDF & Email

Evenimentele dedicate directorilor financiari continuă, ajungând de data aceasta la Cluj-Napoca. Pe 16 mai 2022, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „CFO Conference Cluj-Napoca”, ce se va desfășura în format hibrid: onsite, la Grand Hotel Italia și virtual, pe platforma MyConnector.

În cadrul acestei conferințe, privim la oportunitățile de creștere și provocările cu care se confruntă CFO-ul modern, în contextul în care noile tehnologii, automatizarea și digitalizarea refefinesc nu doar această poziție, ci și pe cele ale specialiștilor din departamentele financiare.

Dincolo de raportarea financiară, cea non-financiară capătă un rol tot mai important, cu atât mai mult cu cât se află în strânsă legătură cu accesul la investiții. Data & analytics stau la baza deciziilor financiare în cadrul departamentului financiar al viitorului, dar acestea, în stare brută, pot fi dificil de interpetat și înțeles și pot conduce spre decizii ineficiente. Tranzacțiile de pe piață, investițiile, fuziunile și achizițiile, dar și creșterile de prețuri la materiile prime, la utilități, creșterile dobânzilor și creșterea inflației sunt toate elemente ce intră în analiza atentă a unui CFO.

În acest context, la CFO Conference Cluj-Napoca ne propunem să obținem insights de la companii de top și de a afla bune practici de la profesioniști din domeniu, precum:

 • Ioana Birta, CFO, TeraPlast Group
 • Mircea Stânceanu, CFO, Farmec
 • Bogdan Cojocaru, CFO, CEMACON
 • Guillaume Macczak, Consulting CFO & GBS Services Associate Partner, EY România
 • Iulia Sbiera, CFO, Pehart Grup
 • Costin Baicu, Costin Baicu, CFO Grup, DocProcess
 • Anton Niculescu, Managing Partner, Inulta
 • Cristina Săulescu, Partener, Cabot Transfer Pricing
 • Ciprian Stoian, Regional Tax (CE) and Transfer Pricing Manager, Endava
 • Ionut Grama, Director Central Eastern Europe & Turkey, Kyriba
 • Valentin Bratu, Managing Partner, Inulta
 • John Vincent, Regional Presales Manager EMEA Emerging, Kyriba

Evenimentul va fi moderat de Anton Niculescu, Managing Partner, Inulta și Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark, și cuprinde două sesiuni de prezentări (09:00 – 11:30; 12:00 – 12:30) și un panel de dezbatere (12:30 – 14:15), moderat de Anton Niculescu.

CFO Conference Cluj-Napoca vizează: Directori financiari, Directori generali, Consultanți fiscali, Controlleri financiari, Directori economici, Directori contabili, Contabili, Auditori, Analiști financiari, Antreprenori.

Punem la dispoziție trei tipuri de bilete: in person, online și on demand. Experiența „in person” va fi completată de cea virtuală, astfel că puteți interacționa chiar și online cu ceilalți invitați și vizita zona expozițională. Mai multe detalii despre agendă și tematică aici sau la adresa office@business-mark.ro

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!

Parteneri: Inulta, EY România, CEMACON, DocProcess, Cabot Transfer Pricing, Kyriba

Susținut de: Camera Consultanților Fiscali

Suport tehnic asigurat de: SCS – Schinkel Conferințe Soluții

Partener de mobilitate: AVIS România

Parteneri media:  Spotmedia, Ziarul Bursa, Contzilla, Transilvania Business, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Belgian Luxemburg Romanian Moldovan Chamber of Commerce – BEROCC, Express de Banat, Global Manager, Finzoom, Top Business, MATEK, spatiuconstruit.ro, All About Jobs, Arad24.net, Debizz, Revista Piața, administrație.ro, Digital Business, Ziarul 21Urmărește-ne și pe Google NEWS