Ce planuri are antreprenoarea Cori Grămescu cu platfoma yummdiet.com după investiția de 200.000 dolari

Print Friendly, PDF & Email

Cori Grămescu anunță că a accesat 200.000 de dolari investiție de la Simple Capital și Softbinator Technologies pentru a-și dezvolta platforma yummdiet.com cu care își propune să ajungă la 35.000 de clienți și venituri de 1 milion de euro în 2021.

yummdiet este o platformă de diete personalizate și wellbeing lansată la începutul acestui an de Grămescu, coach de lifestyle și nutriție. Antreprenoarea menționează că a investit în tehnologie și marketing exclusiv din fonduri proprii până în prezent. Cu ajutorul investiției recente, yummdiet vrea să atragă o cotă de piață semnificativă în țările în care are deja clienți (România, Marea Britanie, Germania, Franța) și să se extindă pe noi piețe internaționale.

yummdiet are deja peste 1800 de membri din țară și din străinătate care și-au plătit un abonament și au urmat dieta, iar peste 40% dintre aceștia urmează dieta și în a doua lună – Cori Grămescu (foto)

Cori Gramescu
Cori Gramescu, fondator yummdiet.com

Cum funcționează yummdiet

yummdiet.com utilizează o tehnologie proprietară pentru a genera automat diete personalizate și, combinat cu celelalte instrumente disponibile pentru utilizatori, “devine cea mai complexă platformă de slăbire de pe piață”. yummdiet generează un meniu personalizat de slăbire sau menținere  a greutății în funcție de preferințele alimentare ale clienților și de datele lor de lifestyle, are o secțiune în timp real de coaching și suport pentru slăbire, le oferă clienților acces la calculatorul de înlocuiri alimentare pentru un plus de flexibilitate și diversitate în meniu, antrenamente video pentru acasă și rețete cu ingrediente sănătoase, care se încadrează în recomandările nutriționale pentru slăbire.

Încercăm să ne disociem de cultura dietelor agresive care urmăresc slăbirea cu orice preț și asta se vede și în rata de retenție a yummdiet.com, una cu 20% mai mare decât media dietelor obișnuite la nivel mondial – Cori Grămescu

Sistem dezvoltat local de românii de la Softbinator Technologies

Întregul sistem yummdiet.com, de la interfață la soluția de administrare destinată utilizatorilor a fost dezvoltat de Softbinator Technologies, care a devenit și investitor în platformă. În mai puțin de jumătate de an, specialiștii de la Softbinator Technologies au dezvoltat prima versiune a funcționalității de generare de meniuri personalizate și apoi, pe baza feedback-ului venit din partea clienților, au luat naștere calculatorul de înlocuiri de alimente, lista de cumpărături și secțiunea de chat prin care clienții să interacționeze în timp real cu antrenorii.

Softbinator Technologies caută constant să investească în start-up-uri bazate puternic  pe tehnologie, completând aportul de capital cu expertiza de a adresa probleme tehnice cu impact global. Deviza companiei este aceea de a construi tehnologie pentru umanitate și yummdiet.com se potrivește perfect în acest tipar prin care construim și livrăm un produs unic, care nu doar tratează, dar mai ales previne și își propune să schimbe modul în care utilizatorul își abordează propria sănătate – Daniel Ilinca, CEO & fondator Softbinator Technologies (foto)

daniel ilinca softbinator technologies antreprenor it
Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies


Urmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “Ce planuri are antreprenoarea Cori Grămescu cu platfoma yummdiet.com după investiția de 200.000 dolari”

Comments are closed.