Platforma imobiliară Wizmo a atras finanțări de peste 1 milion de euro

Print Friendly, PDF & Email

Platforma imobiliară Wizmo.ro implementează, începând cu luna iulie 2019, parteneriatul financiar pentru asociați: agenții și dezvoltatori imobiliari. Aceștia pot gestiona până la 49% din activele companiei.

Până în prezent, platforma specializată în listarea de anunțuri imobiliare a cumulat finanțări de peste 1 milion de euro de la un grup de investitori belgieni și români, specializați în e-Commerce și dezvoltare IT. Wizmo are în prezent 760.000 de utilizatori și 72.000 de proprietăți listate.

Citește și – Studiu: 70% dintre copiii de 1-10 ani petrec în medie 3 ore pe zi jucându-se

Pentru a discuta liber despre parteneriat și implicațiile generate la nivel de business, Wizmo organizează în data de 27 iunie 2019, între orele 17:00 – 19:00, la Artist Cafe din București, un eveniment la care invită agențiile imobiliare și dezvoltatorii. Participarea se pot face prin completarea acestui formular de înscriere.

Pentru a demara această acțiune am analizat atent potențialul pieței de real-estate și am observat că acesta este în creștere în marile orașe ale țării, în special pe segmentele rezidențial și office. În contextul în care numărul companiilor de pe piața imobiliară crește de la an la an, dar numărul de poziții din motoarele de căutare rămâne același, vedem acest parteneriat ca pe o necesitate. Am luat decizia de a ne deschide porțile pentru asociați deoarece este un pas natural în evoluția companiei noastre. Vrem ca Wizmo.ro să devină prima platformă imobiliară gestionată de agenții și dezvoltatori imobiliari. Considerăm că împreună putem duce misiunea companiei noastre la un nou nivel – Maarten Deboo, CEO Wizmo

Potrivit reprezentanților Wizmo, acest parteneriat aduce părților implicate beneficii precum: transparență deplină, anularea oricărui conflict de interes, colaborare în ceea ce privește construirea traficului, dezvoltarea instrumentelor, schimbul de know-how, dar și posibilitatea de a deține o parte dintr-o platformă proprie alternativă care atrage lunar zeci de mii de utilizatori și pe care îi convertește în leaduri. Urmărește-ne și pe Google NEWS