O regată, 250 de IT-iști, 23 de veliere și magia unei cauze nobile

Pentru al patrulea an consecutiv, începutul de toamnă strânge în Marina Life Harbour Limanu 250 de programatori și manageri din cele mai cunoscute companii de IT din România la startul Regattei IT, competiția de sailing dedicată pasionaților de tehnologie, organizată de Softlead (singurul marketplace de aplicații software din România, cu rol de generator de lead-uri).

Povestea unui concept inedit pentru companiile tehnice continuă în fiecare an, regata fiind un motiv al reîntâlnirii companiilor, al organizării unui teambuilding, al socializării, adrenalinei și creșterii spiritului de competiție între participanți. În week-end-ul 7-8 septembrie, se aliniază la startul curselor Uipath, Zitec, Roweb, Netopia Payments, Ness Digital Engineering, Raiffeissen, Credify, mReady, Cybernet, HRS, eSolutions, Stockberry, Uniline, Tremend, Mirro, Piticlic, Enterprise Concept, Aquasoft, Powernet, Forcepoint, Softlead.

O Regată a Magiei

Regatta IT a primit, de la an la an, noi valențe și atribute, de la organizator, la ritual la întâlnirii companiei în prag de toamnă, de la generator de adrenalină, la motiv de bucurie și emoție constantă, anul acesta devenind făuritor de Magie, printr-un proiect special, în colaborare cu MagiCAMP, în vederea susținerii proiectului educațional MagicMakers.

Prin MagicMakers, oamenii încercați de dificultățile tratamentului vor primi ajutor chiar de la membrii comunității lor. MagicMakers îi invață pe tinerii din România cum să facă bine prin evenimente de fundraising pe care le vor organiza chiar ei pentru a ajuta un prieten care se confruntă cu o problemă de sănătate. La final, suma strânsă va fi DUBLATĂ!

Organizatorii Regattei IT își propun ca în cadrul acestui eveniment să strângă suma de 10.000 RON, care va fi folosită integral ca buget pentru dublarea sumelor strînse de tinerii MagicMakers.

Proiectul ăsta este magie. Fiecare cent donat aici se dublează. Dar e ceva mai important chiar decat asta: un grup de copii învașă să organizeze împreună evenimente care să mobilizeze comunitate, învață cât sunt de puternici, învață să fie lideri. Fiecare al doilea cent vine din comunitate, fiecare cent vine cu o lecție bună pentru copii și pentru noi toți. Proiectul asta este magie, pentru ca magia este în fapte – Vlad Voiculescu, Membru Fondator MagiCAMP

Toți cei care își doresc să susțină această cauză pot dona aici.

Brand de angajator pus în valoare la Regatta IT

Prin participarea la Regatta IT, companiile cresc vizibilitatea brandului de angajator, un element esențial în contextul pieței de recrutare, în special în industria IT. Astfel, un teambuilding inedit, o ieșire pe mare organizată într-un weekend, implicarea unei echipe întregi în activități de sailing pentru un obiectiv comun și pregătirile ce preced evenimentul, toate acestea readuc în prim plan misiunea și valorile organizaționale în cel mai prietenos mod posibil.

Un eveniment susținut de: Zitec, mReady, Liliac Wine, Fitbit, GoPro, Constantin Nautics, Black Cab, LifeHarbour, SetSail, Seanergya, Lagoo Snagov, Atra Doftana, Book Lover Society.

Prieteni și parteneri media ai evenimentului: Business24, DoingBusiness, Radar de media, Ziare.com, Transilvania Business, Digital Business, Hipo.ro, PRWave, ANIS, AngajatorulMeu.ro.