Remax, agenție imobiliară, deschide 5 birouri noi și încheie anul cu 50 de unități în România

Print Friendly, PDF & Email

Remax, agenție imobiliară fondată în urmă cu 46 de ani în Colorado, SUA, a ajuns la 50 de unități pe piața locală, după deschiderea a 5 noi birouri pe final de an. Orașele unde au fost deschise noile francize sunt București, Alba Iulia, Pitești, Ploiești și Bacău.

Biroul Remax Realty Solutions din București este condus de antreprenorul Gheorghe Constantin, care nu a mai operat nicio agenție imobiliară până acum, dar este entuziasmat și consideră că o franciză Remax îi poate aduce avantaje pe termen lung.

CITEȘTE ȘI Românii sunt atrași de investiții imobiliare în insulele Capului Verde

Economistă la bază, Gianina Marinescu, broker-ul biroului Remax Star din Pitești, conduce de peste 25 de ani o companie de construcții, iar anul acesta a decis să investească într-un domeniu nou pentru ea, alegând să deschidă prima agenție impbiliară Remax din oraș.

Mihai Mucenicu va conduce agenția Remax Vision din Alba Iulia, prima din oraș, este încrezător în potențialul pieței din oraș și dorește să-și mărească echipa în următorii ani.

În Bacău, Cosmin Chiribău, cu experiență pe piața de consultanță imobiliară, a deschis biroul Remax Welcome, a doua agenție imobiliară băcăuană din rețeaua Remax.

Prima unitate Remax din Ploiești poartă numele de Destine și este condusă de Cătălin Filipoiu, antreprenor cu experiență în domeniul asigurărilor.

Remax deține și un portal de anunțuri imobiliare cu funcție de căutare vocală, o premieră pentru piața din România.Urmărește-ne și pe Google NEWS