Remax ajunge la 50 de unități și 400 agenți imobiliari în România

Print Friendly, PDF & Email

Remax România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, se extinde cu încă trei unități –  primul birou sub brandul Remax din județul Hunedoara – Remax Property Center, al doilea din Suceava – Remax Masters și al 11-lea din Capitală – Remax Action. Împreună cu birourile nou afiliate, compania are în prezent un portofoliu de peste 50 de unități deschise la nivel național și peste 400 de agenți imobiliari.   

Am ales Remax întrucât este un model de business viabil și verificat, ce permite o dezvoltare pe termen lung și produce o schimbare în bine a modului de lucru în imobiliare. De asemenea, sistemul este în așa fel organizat încât să activeze doar cei care își doresc cu adevărat să se autodepășească și muncesc pentru acest lucru în folosul clientului – Nicolae Florea, Broker/Owner Remax Property Center

De profesie inginer, B/O francizei Property Center are o experiență antreprenorială de aproximativ 15 ani, pe lângă cei 25 de ani de activitate în domeniul vânzărilor, iar deținerea unei francize imobiliare sub brandul Remax o consideră o oportunitate din punct de vedere antreprenorial.

CITEȘTE ȘI 7 întrebări pe care să le adresezi unui agent imobiliar înainte de a semna contractul

Printre punctele forte ale acestui business se numără, în opinia sa, pachetul de instruire pus la dispoziție de companie și sistemul de funcționare al acesteia, prin care se asigură baza principalelor elemente pentru succes, alături de asocierea cu cea mai cunoscută marcă de imobiliare din lume.

De altfel, conform spuselor sale, obiectivul principal referitor la businessul Remax Property Center este crearea celei mai performante echipe de agenți imobiliari, care să lucreze în interesul clienților și să le ofere acestora servicii imobiliare de excepție. Pe termen lung, Nicolae Florea își propune ca biroul său să devină opțiunea principală a fiecărui client din județul Hunedoara.

Specializat în economie și administrare afacerilor, Andrei Marcu este un alt Broker/Owner care a intrat în echipa Remax motivat de dorința de a avea propriul business în zona de reședință, iar afilierea la acest brand a fost determinată de oportunitățile regăsite în cadrul acestei rețele, potrivit spuselor sale.

Profesionalismul acestui sistem de business a stat la baza deciziei de a deschide franciza Remax Masters, iar printre avantajele obținute în cadrul acestui parteneriat aș aminti pregătirea profesională continuă la un nivel ridicat, renumele internațional al acestui brand, precum și rețeaua de contacte profesionale pe care mizează acest business – Andrei Marcu, Broker/Owner Remax Masters

Unul dintre obiectivele sale în ceea ce privește dezvoltarea biroului este crearea unei echipe solide de specialiști în sectorul imobiliar – motivată atât profesional, cât și financiar, care să răspundă cerințelor pieței, iar pe termen lung să îmbunătățească imaginea consultantului imobiliar.

Bogdan Popescu și Tudor Rus sunt cei doi antreprenori care au pus bazele biroului Remax Action, din București. Cu 7 ani experiență în domeniul imobiliar pe zona rezidențială, Bogdan Popescu declară că a ales brandul Remax din dorința de a se afilia cu brandul numărul unu în imobiliare, propunându-și, prin intermediul acestui parteneriat, să schimbe modul în care se fac vânzări imobiliare în România și să devină unul dintre cele mai bune birouri din Capitală.

La rândul său, Tudor Rus, cu experiență în vânzări căpătată în SUA, spune că în demersul lor de a aduce profesionalism în imobiliare s-a alăturat rețelei Remax pentru pachetul extraordinar de informații, tehnologie, rețeaua de colaborare și echipa profesionistă și implicată.

Obiectivele noastre sunt aducerea profesionalismului în piața de vânzări imobiliare din România, prin intermediul unei echipe bine pregătite și unite, precum și atingerea statutului de lider în piața din România – Bogdan Popescu și Tudor Rus, Broker/Ownerii Remax ActionUrmărește-ne și pe Google NEWS