Remax deschide două noi birouri în București

Remax deschide două noi unități în București – Remax Complete Solution și Remax Klass – și ajunge la 16 francize în Capitală. Broker/Ownerii celor două francize sunt persoane cu experiență în domeniul vânzărilor sau administrării afacerilor, iar segmentul imobiliar reprezintă o nouă provocare în parcursul lor profesional, se arată în comunicatul de presă.

În luna mai a acestui an, Remax România anunța extinderea în Republica Moldova.

Tellu Striinu, Broker/Owner al biroului Remax Complete Solutions, precizează că inițiativa lansării unui business în domeniu a fost a fiului său, care a activat o perioadă în domeniul imobiliar. Pe de altă parte, aceasta s-a datorat și exemplului de succes observat la prieteni care dețin o franciză Remax și sunt cei mai performanți din rețea.

În cadrul acestui business, antreprenorul vine cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul vânzărilor, strategia sa având la bază o bună comunicare cu clientul, urmând pas cu pas sistemul francizei Remax.  Pentru primul an de activitate Striinu își propune să dezvolte afacerea astfel încât, până la finele lui 2021, biroul pe care îl coordonează să integreze 30 de agenți imobiliari, pregătiți în cadrul Academiei Remax, care să producă o cifră de afaceri de cel puțin 300.000 de euro.

Pentru Marius Băițelu, Broker/Owner Remax Klass, domeniul real-estate reprezintă un nou pariu în activitatea sa antreprenorială. Cu un background profesional în management de proiect și achiziții publice, Marius deține de șase ani o companie care activează în domeniul proiectării tehnice. Întrucât în ultimii ani a activat în sectorul construcțiilor, iar piața imobiliară a fost mai ușor de observat, perspectivele de dezvoltare și tranzacționare în acest domeniu i s-au părut profitabile.

În opinia sa, primul și cel mai important pas în aceasta direcție stă în construirea echipei. Astfel, își propune ca în biroul Remax Klass să activeze atât oameni bine pregătiți profesional, cu sau fără experiență în imobiliare, dar și tineri absolvenți care doresc să pornească pe drumul antreprenorial. Pentru anul 2021, B/O își propune să recruteze 10 asociați, să aibă 70 de proprietăți listate în exclusivitate, respectiv o cifră de afaceri de 150.000 euro. Totodată, are în plan ca Remax Klass să ajungă în top 5 birouri din București.