Remax România deschide două noi birouri în București și Iași

Remax România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei cu încă două birouri – în București și în Iași, unele dintre cele mai efervescente piețe imobiliare la nivel național. Remax Optimus este a 12-a franciză a brandului din București, iar Remax Communities, al doilea birou deschis în Iași.

CITEȘTE ȘI Remax România se extinde în Republica Moldova, piață imobiliară cu perspective optimiste

Biroul Remax Optimus este lansat pe piața din Capitală de două antreprenoare cu experiență îndelungată în real-estate. Precedent, Mădălina Manoilă și Cristina Ailioaei au lucrat ca agenți imobiliari în cadrul unor birouri Remax, unde și-au format sau consolidat expertiza în domeniu și s-au familiarizat cu modul de funcționare al brandului. Astfel, decizia de deschidere a propriei agenții Remax a reprezentat un pas firesc al dezvoltării lor profesionale.

Conform spuselor Broker/Owner-ilor, unul dintre obiectivele principale ale Remax Optimus pe termen scurt și mediu este recrutarea, ulterior creșterea și dezvoltarea agenților. În cadrul biroului lor, fiecare agent nou care se asociază ca partener, cu sau fără experiență, va fi integrat într-un mod activ și creativ și i se vor pune la dispoziție toate facilitățile oferite de Remax pentru dezvoltare profesională. Printre acestea se numără și posibilitatea de promovare a proiectelor pe casebune.ro, platforma parteneră Remax Optimus, fondată de George Buhnici.

Franciza Remax Communities din Iași, a doua unitate aflată sub umbrela Remax din acest oraș, a fost deschisă de Vasile Grosu, un antreprenor cu specializare în comerț, dar cu o expertiză de peste 10 ani în imobiliare. Posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate mondială, precum și componenta educațională care vine la pachet cu această colaborare sunt motivele principale care l-au determinat să aleagă brandul Remax.

Retailerul SMYK deschide prima locație din Târgu Mureș și ajunge la o rețea națională de 18 magazine