Robert Mălai este noul Director Tehnic SafeFleet

Print Friendly, PDF & Email

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România, l-a numit pe Robert Mălai în funcția de Director Tehnic. Robert va coordona echipa de Software Development formată din 15 specialiști.

Robert Malai, Director Tehnic SafeFleet
Robert Mălai – Director Tehnic SafeFleet

Noul rol reprezintă o oportunitate să îmi valorific experiența cumulată într-un colectiv în care pot avea un impact major. Industria de mobilitate cunoaște în prezent o dezvoltare accelerată, bazată pe inovație, iar SafeFleet este printre pionerii în această direcție. Alături de echipa tehnică și de managament, ne propunem să punem România pe harta mobilității globale – Robert Mălai, Director Tehnic SafeFleet

Robert Mălai are o experiență de peste 20 de ani în industria IT, perioadă în care a coordonat cu succes numeroase proiecte și echipe din zona tech. Anterior SafeFleet, Robert a ocupat pozițiile de Senior Technical Manager în cadrul 3Pillar Global și Software Project Manager la Continental Automotive România.

Alături de echipa de ingineri software, Robert Mălai va conduce procesele de dezvoltare a soluțiilor SafeFleet, de la planificare, execuție, metode și metrici. Compania are în prezent mai multe poziții deschise în cadrul diviziei de Software Development, Robert având o implicare directă în construirea și motivarea actualilor și viitorilor specialiști software care vor face parte din echipa sa.

Printre proiectele aflate în prezent în desfășurare în cadrul diviziei conduse de Robert Mălai se regăsesc actualizarea soluției de management a flotelor – SafeFleet portal, dezvoltarea soluțiilor de eTolling pentru tranzitul țărilor din Europa, cât și îmbunătățirea UX-ului prin folosirea unor noi tehnologii, cum ar fi React.

SafeFleet caută ingineri software în toată țara

Compania urmărește să-și mărească echipa tehnică cu încă 10 specialiști până la finalul acestui an. SafeFleet este în căutare de Mobile Developers (Android/iOS, React Native), Software Engineers (Python), DevOps, Full Stack developers (Python (Django) + React Developer).

Echipa SafeFleet își desfășoară activitatea în sistem hibrid, compania având în plan recrutarea de specialiști în toată țara.Urmărește-ne și pe Google NEWS