În caz că nu era clar deja, românii iubesc carnea – STUDIU
Conform unui studiu recent lansat de Obor21, peste 90% dintre români integrează carnea și preparatele din carne în meniul lor zilnic și săptămânal.
Alte cifre interesante:
- aproape 70% preferă să cumpere carne proaspătă
- 1 român din 4 consideră carnea de vită mai prietenoasă pentru sănătate
- pentru a se asigura că achiziționează carne din surse sigure și cu o trasabilitate clară, majoritatea este dispusă să plătească cu până la 30% mai mult
- 42% preferă să o consume la prânz, 17% în weekend, 23% oricând au ocazia
- 26% o preferă gătită la grătar, 23% la cuptor
- peste 45% dintre clienții Obor21.ro preferă carnea de vită
- peste o treime preferă băcăniile și magazinele specializate, online sau offline
- 19% cumpără de la surse private (de la țărani), iar 7% de la ferme
- 25% își doresc informații clare despre proveniență, respectiv verificarea cărnii de către veterinar
Peste 45% dintre clienții Obor21.ro preferă carnea de vită, iar printre bucățile cele mai populare se numără antricotul, T-bone, mușchiul și picanha, cerută în special de clienți expați. De asemenea, cei care comandă carne de caprine și/sau ovine, preferă cotletele de berbecuț și mușchiul de capră, iar în topul specialităților comandate se află cârnații și oasele cu măduvă – Florian Mateiță, fondator Obor21.ro
Cris Radu, Adobe Romania: Angajăm masiv în continuare
A trecut un an și jumătate de la ultima discuție cu Cris Radu, VP Of Engineering si Site Manager Adobe Romania, în care executivul român ne-a povestit despre cum își recrutează Adobe inginerii în România, beneficiile oferite, peisajul local de IT și multe altele. Găsești linkurile mai jos: Cris Radu, Adobe România: Cine se plânge […]
Urmărește-ne și pe Google NEWS