Românii, tot mai interesați de produsele naturiste. Top preferințe, via Niavis.ro

Produsele bio și organice sunt considerate mai sănătoase și din ce în ce mai des întâlnite în coșul de cumpărături al românilor, deși au şi un preţ mai mare la raft. Dacă la început preferința era clară pentru produsele alimentare, în ultimii ani coșul de cumpărături s-a diversificat, adăugându-se cosmetice și produse de îngrijire bio, inclusiv detergenți.

De asemenea, dacă în urmă cu câțiva ani astfel de produse erau introduse mai ales în alimentației și îngrijirii bebelușilor și copiilor mici, acum produsele organice și bio se regăsesc în stilul de viață al românilor, indiferent de vârstă. 

Niavis, producător și distribuitor de produse organice, naturale și bio, axat exclusiv pe segmentul B2B, remarcă o preferință a românilor pentru alimente și condimente ce pot fi introduse în dieta zilnică, printre care fulgii de ovăz, zahărul de cocos sau siropul de agave, semn că aceștia se îndreaptă spre un stil de viață echilibrat. 

Top 10 cele mai căutate produse Niavis:

  1. Scorțișoară
  2. Fulgi de ovăz
  3. Fulgi de drojdie uscată
  4. Matcha
  5. Roșcove
  6. Spirulină
  7. Zahăr de cocos
  8. Sirop de agave
  9. Ulei de cocos
  10. Apa de trandafiri

Produsele Niavis se găsesc pe Vegis.ro, enatural.ro, BeOrganic.ro, ebio.ro, efarmacie.ro, dar și în rețeaua Farmacia Tei, magazinul BebeTei și în magazine de profil și farmacii din întreaga țară.