SafeFleet, singurul partener român într-un proiect european de telematică

Print Friendly, PDF & Email

Furnizorul român de soluții de monitorizare a flotelor auto SafeFleet a devenit partener al companiei americane project44, în cadrul Preffered Telematic Program.

project44 este cel mai important furnizor de soluții de vizibilitate în timp real pentru transportatori și furnizori de servicii logistice. În urma acestui demers, SafeFleet, singura companie românească inclusă în program, va oferi soluții personalizate și reduceri operatorilor rutieri din cadrul proiectului.

Programul Telematics Preferred reduce costul achiziționării și instalării dispozitivelor telematice pe vehicule, prin furnizarea către transportatorii incluși în rețeaua project44 a unor soluții cu discount de gestionare a flotei și canale dedicate de vânzare. În plus, operatorii de transport se pot bucura de soluții pentru gestionarea flotei de ultimă generație, monitorizarea performanței șoferilor și automatizarea fluxului de lucru. Alături de SafeFleet, printre partenerii programului se numără Astrata, Ruptela, Webfleet Solutions și ZF (prin intermediul Transics FMS).

Lipsa de vizibilitate costă industria transporturilor până la 50 euro per sarcină

Conform unui studiu intern al project44, lipsa de vizibilitate costă industria transporturilor până la 50 euro per sarcină în efort operațional, generând probleme în planificarea și gestionarea excepțiilor și împiedică eforturile de digitalizare. Pe măsură ce transportatorii se confruntă cu întreruperi în lanțurile de aprovizionare, tehnologia este esențială pentru eficientizare și îmbunătățirea marjelor la fiecare transport.

Operatorii din rețeaua project44 se pot bucura de soluții și reduceri exclusive oferite doar de partenerii aflați în program. O astfel de soluție tehnologică, One-Click Onboarding, accelerează integrările dintre principalele sisteme telematice și platforma globală project44 de vizibilitate a supply chain-ului prin integrare nativă. Acest lucru permite operatorilor să se conecteze printr-un singur click, în loc să se bazeze pe chei API generate manual pentru a stabili conexiuni. One-Click Onboarding reduce timpii de integrare a operatorilor de la săptămâni la secunde și accelerează timpul de valorificare pentru clienții project44.

Conform Raportului European Fleet Management Market, rata de instalare a sistemelor de gestionare a flotelor în Uniunea Europeană va crește cu până la 14%, ajungând la 17,6 milioane de unități până în 2023. De asemenea, gradul de penetrare în cazul vehiculelor comerciale publice va crește până la 32% în 2023.Urmărește-ne și pe Google NEWS