SAP atacă piața europeană de transport rutier prin integrarea serviciilor startup-ului german InstaFreight

SAP, cu operațiuni și în România, anunță integrarea serviciilor startup-ului german de transport rutier InstaFreight în cadrul rețelei SAP Logistics Business Network pentru a le oferi clienților o gestionare rapidă și eficientă a transporturilor rutiere în Europa. Utilizatorii rețelei SAP vor avea astfel acces la peste 12.000 de companii europene de transport.

InstaFreight a fost lansat în 2016 și crescut în incubatorul de startup-uri SAP.io din Berlin, unde s-a dezvoltat și startup-ul românesc Jobful. Până în prezent, InstaFreight a atras investiții de 8 milioane de euro, iar printre investitori se numără și gigantul Shell.

CITEȘTE ȘI Parlamentul European rulează SAP S/4HANA. Contract de 68 mil EURO

Prin utilizarea proceselor digitale, expeditorii pot reduce complexitatea în gestionarea relațiilor cu furnizorii de servicii de transport rutier, iar transportatorii își pot reduce efortul administrativ, ambele părți având de câștigat în această perioadă dificilă la nivel mondial.

Prin colaborarea cu InstaFreight, clienții SAP au acces la o vastă rețea de camioane pentru transport rutier la cerere, rețea aflată într-o continuă creștere. Acest lucru se pliază perfect pe viziunea noastră pentru SAP Logistics Business Network, aceea de a oferi companiilor posibilitatea de a lucra împreună pentru a obține costuri reduse și servicii de transport mai bune, mai eficiente – Franz Hero, Head of Digital Supply Chain în cadrul SAP

Cu o rețea digitală de transportatori de camioane, companiile își pot extinde acoperirea și fiabilitatea prin reducerea complexității în cazul expeditorilor și minimizarea eforturile administrative pentru transportatori.

VEZI ȘI CUM ARATĂ Camionul fără cabină – electric & autonom – lansat de suedezii de la Volvo

Integrarea permite utilizatorilor SAP Logistic Business Network să acceseze sarcinile administrative automate și ofertele instantanee ale InstaFreight, economisind timp și gestionând mai bine costurile ofertelor competitive din toată Europa. Astfel, cu un singur contract, prin intermediul InstaFreight, utilizatorii rețelei SAP Logistics Business Network vor avea acces la peste 12.000 de companii de transport.

photo: eurologport.eu

Top 10 tendințe din tehnologie cu impact major în următorul deceniu

One Reply to “SAP atacă piața europeană de transport rutier prin integrarea serviciilor startup-ului german InstaFreight”

Comments are closed.