SAP Business Technology Platform: Noi capabilități pentru Companiile Inteligente

Print Friendly, PDF & Email

SAP anunță noi capabilități, îmbunătățiri și integrări suplimentare în cadrul portofoliului de soluții Business Technology Platform pentru a ajuta companiile să transforme datele în valoare de business.

SAP Business Technology Platform le permite dezvoltatorilor și business userilor să acceseze servicii și instrumente integrate, end-to-end, pentru a obține valoare adăugată în toate cele trei domenii critice din IT: data excellence, integrare proceselor și extensii. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței online SAPPHIRE NOW Converge, care a avut loc între 15 – 19 iunie 2020.

5 (+ 1 bonus) recomandări SAP pentru revenirea la birou

Mulți clienți cu care am discutat și-au exprimat nevoia de agilitate și timp rapid de valorificare, concepte care au devenit și mai urgente în contextul pandemiei COVID-19. Pentru a le obține pe ambele, tehnologia joacă un rol foarte important în acest sens, iar SAP poate ajuta la îndeplinirea acestor provocări. Astfel, am adăugat îmbunătățiri semnificative la fiecare componentă majoră a Platformei noastre de tehnologie pentru a ajuta clienții din toate industriile să depășească obstacolele care rezultă din multitudinea datelor, complexitatea IT și volatilitatea afacerilor – Juergen Mueller, SAP CTO și membru în Comitetului Executiv

Organizații precum Parkland Health and Hospital System din Dallas folosesc platforma SAP Business Technology, alături de Platforma Qualtrics XM pentru managementul experienței, pentru a realiza analize detaliat și a planifica o capacitate suficientă necesară pacienților, o nevoie critică în timpul crizei COVID-19.

Noi, cei de la Parkland, suntem dedicați sănătății și bunăstării persoanelor și comunităților pe care le servim prin stabilirea unui standard de excelență pentru sistemele de sănătate publice și academice. Personalul nostru clinic utilizează dashboard-uri construite în SAP Business Technology Platform pentru analiză și planificare și Platforma Qualtrics XM pentru analiza experiențelor. Înțelegem că o fundație tehnologică complet integrată este esențială pentru cei peste 240.000 de pacienți de care avem grijă anual, precum și susținerea inovației și dezvoltării noastre viitoare – Scott Harrison,  Chief Data Officer la Parkland Health and Hospital System

Adhesive Technologies, liderul pieței mondiale pentru adezivi și materiale de etanșare – parte a companiei Henkel – dezvoltă o aplicație CRM pentru aproximativ 4.500 de reprezentanți de vânzări, cu ajutorul SAP Business Technology Platform.

Ne propunem să creăm un mediu de lucru digital, modern și eficient, crescând viteza și eficiența pentru activitățile de vânzare, consolidând astfel experiența clienților la nivel global. Platforma noastră digitală CRM ne permite să fim rapizi și flexibili și, totodată, crește independența reprezentanților de vânzări, fie că lucrează de acasă sau din timpul deplasărilor în interes de afaceri. Cu ajutorul SAP Business Technology Platform și a sistemului nostru de analytics, putem folosi datele CRM pentru informații care ne ajută să creăm plus valoare pentru clienți –  Sascha Latzberg, Corporate Director, Sales & Channel CRM Excellence la Henkel Adhesive Technologies

SAP atacă piața europeană de transport rutier prin integrarea serviciilor startup-ului german InstaFreight

Indiferent de mediul de implementare – on premise, în cloud sau hibrid – SAP Business Technology Platform ajută companiile să:

Data Excellence

Anul acesta SAP HANA aniversează 10 ani de la lansare, având, în prezent, peste 32.400 de clienți la nivel global. Cea mai recentă versiune, SAP HANA 2.0 SPS 05, are lansarea planificată la sfârșitul lunii iunie. Aceasta va sprijini scenarii hibride prin intermediul platformei de date SAP HANA Cloud și va oferi noi funcții, inclusiv extensia îmbunătățită a stocării native SAP HANA pentru simplificarea gestionării datelor și reducerea costului total de ownership. Conform proiecției IDC, clienții SAP HANA vor realiza o rentabilitate medie a investițiilor de 679% pe cinci ani. SAP HANA Cloud oferă o bază puternică de gestionare și analiză a datelor pentru soluții de inovare, cum ar fi SAP Data Warehouse Cloud. În prezent, aceasta este disponibilă atât pe Amazon Web Services, cât și în Microsoft Azure, pentru a oferi o mai mare flexibilitate și varietate în alegere pentru clienții care migrează în cloud. SAP intenționează să lanseze o variantă trial a SAP HANA Cloud la începutul lunii iulie.

SAP Data Warehouse Cloud și SAP Analytics Cloud includ o linie extinsă de pachete pre-configurate de conținut, constând în scenarii de business end-to-end care răspund la întrebările esențiale – tehnice sau de afaceri – ale companiilor care doresc să obțină rapid informații relevante din datele disponibile. Cea mai recentă actualizare a SAP Data Warehouse Cloud include conținut de business centrat pe industria de retail. Se preconizează că un ecosistem în creștere rapidă, cu sute de parteneri, va oferi mai mult conținut pre-configurat și conectori de date pentru SAP Data Warehouse Cloud din SAP App Center.

Primăria S1 rulează aplicația SAP de sondare a cetățenilor în contextul COVID-19

 

Pentru a ajuta business userii și analiștii să creeze mai ușor modele de date inteligibile, noul business layer SAP Data Warehouse Cloud este planificat pentru lansare la începutul trimestrului 3 din 2020. SAP Data Warehouse Cloud va oferi, de asemenea, o funcționalitate integrată a fluxului de date, permițând clienților să aleagă dintr-o gamă largă de conectori pentru dezvoltarea proceselor scalabile de integrare a datelor către și din orice sursă de date.

Totodată, pentru a le oferi clienților și mai multe beneficii, SAP a integrat numeroase alte produse și funcții. SAP Data Warehouse Cloud este mai bine integrată cu SAP Analytics Cloud pentru un mediu de date și analiză mai unificat. Acest lucru permite o imagine clară și precisă a tuturor datelor, pentru a transforma datele în informații relevante, reale, de business. Platforma SAP BusinessObjects Business Intelligence 4.3, recent lansată pe 12 iunie 2020, este și mai bine integrată cu SAP Analytics Cloud,  pentru o tranziție mai ușoară către cloud. Funcționalitățile de planificare și predicție sunt integrate în ultima actualizare a SAP Analytics Cloud pentru o planificare mai rapidă și mai puternică, în prezent având disponibilă o variantă gratuită.

Printre companiile inteligente de astăzi care intenționează să folosească beneficiile oferite de SAP HANA Cloud, SAP Data Warehouse Cloud, SAP Analytics Cloud și SAP Cloud Platform se numără Geberit, Porsche și Idorsia Pharmaceuticals. Vezi mai multe aici.

Integrare

Cu o politică de pricing nouă și simplificată a SAP Cloud Platform Integration Suite, clienții pot beneficia de pachete axate pe valoare și prețuri atractive, precum și de simplificare în integrarea serviciilor de achiziție și consum. Clienții se pot înscrie acum o singură dată pentru a utiliza toate funcțiile, în loc să treacă prin licențierea mai multor servicii. Acest lucru le oferă flexibilitatea de a consuma un serviciu din cadrul suitei la cerere, în orice moment, cu o contorizare simplificată, bazată pe mesaje. Mai mult, SAP livrează pachete de integrare pre-configurate între aplicațiile SAP cu mesaje standard, fără taxă suplimentară.

Extensie

Îmbunătățirile fluxului de lucru cu SAP Cloud Platform Extension Suite și noile pachete de conținut pentru procese live vor ajuta clienții să-și adapteze și să-și extindă procesele de afaceri din mers și în timp real pentru a răspunde cerințelor în schimbare și a-și crește eficiența. Experții proceselor de afaceri pot acum să gestioneze în timp real fluxurile de lucru, cum ar fi aprobările de cheltuieli de capital, folosind instrumente dedicate pentru a descoperi, configura și executa extensii de aplicații, toate fără ajutor de la departamentul IT. Acest lucru se reflectă în valoare obținută mai rapid și o reducere a costurilor de implementare.

Honeywell și SAP și-au anunțat recent parteneriatul pentru crearea unei soluții comune în cloud, dedicată industriei imobiliare. Soluția este planificată să ruleze pe Honeywell Forge și SAP Cloud Platform și își propune să eficientizeze datele operaționale și de business pentru a genera plus valoare, să îmbunătățească performanțele companiei prin obținerea unor informații comerciale valoroase și, totodată, să îmbunătățească managementului experienței angajaților prin analiza puternică a datelor experiențiale. Citește mai multe aici.

photo: fancycrave1, pixabay.comUrmărește-ne și pe Google NEWS